Wen Wen

General Manager at Hermark Culture. Trenger du rådgivning om live-forestillinger i Kina?

Markedsveileder Kina 2023

Wen Wen 600x400
Wen Wen drifter selskapet Hermark culture

Som en ledende skikkelse i kunst- og kulturindustrien i Kina har Wen nesten 12 års ledererfaring og 10 års erfaring som gründer. Wen er mest kompetent til å rådgi om live-forestillinger.

Wen har organisert over 600 forestillinger og 400 samfunnskunstprosjekter i Kina med nesten 600 internasjonale deltakere i mer enn 100 byer, og har trukket over 500 000 tilskuere til prosjektene sine.

Med en stor ambisjon om å popularisere kultur og kunst, gjennomfører Wen en rekke kunstopplæringsarrangementer hvor hun anvender sin antropologiske og sosiologiske tilnærming. Wen har samarbeidet med mer enn 200 kulturinstitusjoner, kjente kommersielle merkevarer, innflytelsesrike medie- og PR-selskaper og enkeltpersoner.

Music Norway har gjort veiledningsavtaler med et knippe musikkbransjefolk som er eksperter innenfor sitt definerte marked, disse kan du nå få øke om å få veiledningstime med. Bruk søknadsskjemaet under og sjekk ut prosjektet for hvilke andre veiledere vi har tilgjengelig og hvordan det fungerer.