Wen Wen

General Manager at Hermark Culture. Trenger du rådgivning om live-forestillinger i Kina?

Markedsveileder Kina 2023

Wen Wen 600x400
Wen Wen drifter selskapet Hermark culture

Som en ledende skikkelse i kunst- og kulturindustrien i Kina har Wen nesten 12 års ledererfaring og 10 års erfaring som gründer. Wen er mest kompetent til å rådgi om live-forestillinger.

Wen har organisert over 600 forestillinger og 400 samfunnskunstprosjekter i Kina med nesten 600 internasjonale deltakere i mer enn 100 byer, og har trukket over 500 000 tilskuere til prosjektene sine.

Med en stor ambisjon om å popularisere kultur og kunst, gjennomfører Wen en rekke kunstopplæringsarrangementer hvor hun anvender sin antropologiske og sosiologiske tilnærming. Wen har samarbeidet med mer enn 200 kulturinstitusjoner, kjente kommersielle merkevarer, innflytelsesrike medie- og PR-selskaper og enkeltpersoner.

Music Norway har gjort veiledningsavtaler med et knippe musikkbransjefolk som er eksperter innenfor sitt definerte marked, disse kan du nå få øke om å få veiledningstime med. Bruk søknadsskjemaet under og sjekk ut prosjektet for hvilke andre veiledere vi har tilgjengelig og hvordan det fungerer.

Application form "Markedsveiledning 2023"

Industry sector
Hvordan fikk du vite om denne markedsveilederen/ordningen?

Thank you, someone from Music Norway will get in touch with you shortly.