Ziwer Teli

Endringsagent

Ziwer Teli
Ziwer Teli, GR:OW

I en alder av 23 år har Zwer Teli har allerede rukket å bli en raffinert Artist Manager med en imponerende merittliste. Han er norsk Artist Manager, Art Director og A&R i det raskt voksende norske musikkselskapet GR:OW Records AS. Plateselskapet har signert noen av regionens beste artister, inkludert Alva Ravn, Amanda Delara, Ousu Leigh, Sei Selina og produsent Sondre. Til tross for hans unge alder og korte ansettelsesperiode i bransjen, tok Teli opp utfordringen og har satt sin sjel inn i å støtte kommende artister i å maksimere potensialet deres.

Sammen med sin partner Adonai Kidane er de hjernen bak kampanjen til Delaras EP, kalt "A Little Piece of Norway" (Et lite stykke Norge), som ble bredt omfavnet og integrert i Oslos videregående skoler. "Nå er det oss", fra EP-en, ble #1 på radiospillelister og ble nominert til Årets Låt på P3 Gull. Til tross for at Delaras arrangement ble avlyst på grunn av pandemien, var Teli og teamet fast bestemt på å holde henne på eteren. Dette utløste ideen om å samarbeide med Loredana, en artist fra Tysklands største administrasjonsselskap, Two Sides & Electric Feel, som ble til hitprosjektet, Checka, med over 60 millioner avspillinger online. Samarbeidet banet vei for Delara inn i den tyske musikkscenen.

Teli har også jobbet med Alva Ravn, en artist som gjennom sin debutsingel, Precious Prey i 2019, fikk henne booket til Skandinavias største musikkfestival i Norge. Senere ble hun booket til musikkfestivalen SMUKFEST sammen med legendariske artister som Rihanna og Eric Clapton.