Reeperbahn Festival 2024

Starter  — Slutter

Hamburg, Tyskland

Reeperbahn Festival har siden den første utgaven i 2006 vokst fram til å bli en av de ledende showcasefestivalene og møteplassene for musikkbransjen i Europa, hvor norske artister og bransjeaktører har hatt sterk tilstedeværelse gjennom flere år. Årets festival tilbyr 700 arrangementer fordelt på 80 arenaer og det forventes 50 000 besøkende i løpet av de fire dagene festivalen strekker seg over.

Florian Trykowski Impressionen Spielbudenplatz 2297064

Hotspot for den internasjonale musikkverdenen.

Reeperbahn Festival er Europas mest prestisjefylte plattform for internasjonal popkultur og musikkindustrien, samt den største musikkklubbfestivalen på kontinentet. Siden 2006 har Hamburgs Reeperbahn i hjertet av St. Pauli-kvarteret blitt til en hotspot for den internasjonale musikkverdenen i fire dager hvert år i september, med artister, publikum, bransjerepresentanter og offentlige gjester som samles og knytter varige forbindelser som gir gode muligheter til nye samarbeid.

Festivalen er både en scene for internasjonale talenter, så vel som et forum for å diskutere hva som er aktuell i dagens globale musikkindustri. De ønsker å tilrettelegge for å utvide publikums musikalske horisont, skape spesielle øyeblikk i tillegg til å gi bransjen en fremtidsrettet og trendsettende opplevelse.

Festivalprogrammet utforsker temaer knyttet til popkultur, innovative perspektiver, samfunnskritikk, identitet og mangfold. Klubber, konsertlokaler, kinoer, gallerier og alternative rom er vertskap for interaktive utstillinger, live podcaster, lese- og diskusjonsarrangementer og filmvisninger.

Via paneldiskusjoner, foredrag, intervjuer, workshops og masterclass, pluss nettverksarrangementer, matchmaking-sesjoner, presentasjoner og møter vil man få mulighet til å få påfyll av kunnskap og utvide nettverket sitt. Konferanseprogrammet dekker både oppdaterte temaer og tar opp dagens utfordringer innenfor feltene live, innspilt musikk, forlag, merkevare, teknologi, bærekraft osv.

Anchor Awards:

Live programmet til Reeperbahn presenterer de viktigste sjangerne og trendene. Sammen vil både publikum, bransjeaktørere og artister få oppleve de mest fremadstormende artistene på scener rundt om i St. Pauli, i tillegg til at prisen for Anchor Awards deles ut. Dette er en tungvekterpris som består av 6 nominerte internasjonale artister hvor den mest lovende nykommeren kåres basert på festivalens opptreden. Årets jury består av Banks, Tayla Parx, Katie Melua og Tony Visconti.

NEXT GEN:

NEXT GEN-programmet er en mulighet for ungdom som er interessert i virksomheten til å få innsikt i ulike områder av musikkbransjen. I Festival Village tilbyr konferansen for digital ungdomskultur, TINCON, foredrag og workshops om aktuelle temaer som spenner seg fra popkultur, teknologi og vitenskap til nettpolitikk og aktivisme.

Wunderkinder:

Wunderkinder – German Music Talent-programmet fremmer karrieren til unge tyske artister i utlandet, showcase-konsertene på Reeperbahn Festival lar disse aktørene knytte seg til potensielle internasjonale partnere som bookingbyråer, plateselskap og utgivere.

Prosjektet er støttet av kultur- og likestillingsdepartementet, og utenriksdepartementet.

For å bestille delegatpass via Music Norway, følg disse stegene:

1. Gå til denne linken for å velge billett

2. I boksen " Coupon / Redeem voucher" fyll inn denne koden: MUSICNORWAY-RBFC24-K7KYL5

3. Prisen skal totalt være €319,-

4. Gå til handlevognen for å se at det er riktig billettype og rabattkoden er inkludert

5. Fyll in infoen de etterspør, og betal

Adgang til delegatdatabasen blir først gitt i midten av august. Passordet vil bli sendt i en separat e-mail til registrert mailadresse.