Bli med på Bad Manors Songwriting Camp i UK

Campen ser etter 20 låtskrivere, artister, og produsenter.

Skrevet av Tina Brodal 18.08.2022

Bad manors bilde
Bad Manors er en låtskrivercamp i England for norske og britiske låtskrivere og artister. Foto: thewoodsnorway.com

Bli med på norsk-britisk låtskrivercamp på den engelske landsbygda! 21.-25. november er det klart for Bad Manors 2022 på Cheltenham House, Cotswolds, et par timer kjøretur fra London. Campen er arrangert av de to norske musikkforlagene The Woods and daWorks Music Publishing for tredje år på rad. De ser nå etter 5 trackere/produsenter, 10 toplinere og 5 artister. Songwritingcampen er støttet av Musikkforleggerne.

Registrer låtskriver/artist her

Konkrete innspillingsprosjekter i fokus
Bad Manors er en co-write-samling der koblingen med artister og skriving til deres konkrete innspillingsprosjekter er hovedfokus. Musikalsk fokus er pop, R&B, hip hop og EDM. Hver dag til frokost over tre dager blir fem nye team satt sammen bestående av fire låtskrivere/artister. Alle ankommer mandag kveld, og skriving skjer tirsdag, onsdag og torsdag. Hjemreise skjer fredag. I løpet av dagen skrives en ny låt som presenteres i plenum kl. 22. Neste dag roterer alle deltagerne slik at de får jobbet med nye folk.

Teamene består av en tracker/produsent som er ansvarlig for å lage låtdemoen. Han/hun skriver sammen med en artist og 2 toplinere. Artisten gis førsterett til å spille inn og utgi låta som skrives, og må gi beskjed om dette innen rimelig tid.

Deltageravgift
Deltageravgift pr. deltager er £ 490,-. Alle deltagere dekker sin egen flybillett eller annen transport t/r London Heathrow Airport.

Inkludert i deltageravgiften:

  • Verdifull nettverking med låtskrivere, artister, produsenter og musikere.
  • Camp-deltagelse.
  • Buss t/r Heathrow Airport - Cheltenham House - Heathrow Airport
  • Soverom på Cheltenham House. Kun romdeling i 'twin rooms' er tilgjengelig.
  • Frokost og lunsj på Cheltenham House, og middag hver kveld.
  • Drikke/snacks gjennom hele dagen.
  • Bar på torsdag kveld.

Spørsmål kan stilles til cw@thewoodsnorway.com