I september reiser en norsk næringslivsdelegasjon til London, og du kan få være med!

Delegasjonen blir ledet av H.K.H kronprins Haakon og H.K.H Kronprinsesse Mette-Marit, som vil være på offisielt besøk i Storbritannia i tidsrommet 14.-16. september. Det planlegges for deltagelse av næringsminister Jan Christian Vestre og olje- og energiminister Terje Aasland.

Skrevet av Karoline 13.07.2022

Når næringslivet nå tar turen til London vil et av fokusområdene være kreative teknologi-selskaper, og programmet vil være aktuelt for dere som er klare for å skalere internasjonalt, og der England i mange tilfeller kan fungere som en døråpner til det globale markedet.

Musictech vil være med på å representere den kreative næringen sammen med bla gaming, film og animasjon. Tech-city, Med-tech og Fin-tech er også med i denne seksjonen.

I London vil dere som deltar både få møte og utforske mulige samarbeid med aktuelle selskap, investorer og andre relevante aktører blant 300 deltagere i hele delegasjonen.

Music Norway inviterer til fagsamling.

I forkant av turen til London ønsker vi også å invitere til fagsamlinger i Oslo i august og september, der vi blir kjent og forbereder oss på reisen, i form av feedback-session på pitcher, coaching og møteplanlegging.

I London 15. og 16. september vil det bli bedriftsbesøk, mottakelser, felles åpning av "The Exhibition". The Exhibition er en markedsplass og en utmerket nettverksarena åpen for alle deltakere på plenumsåpningen. Her vil deltakerne kunne møte bedrifter som leverer innovative teknologiløsninger til ulike bransjer som helse, mobilitet, matproduksjon, musikk og film. Det overordnede temaet er oppskalering og vekst, derfor vil tilgang til markeder og kapital stå sentralt. Det vil være flere arrangerte møter mellom bedrifter, samarbeidspartnere og investorer. I denne delen av programmet vil vi følge opp diskusjonene i plenumsåpningen og sette ut i livet hvordan samarbeid kan bidra til mer oppskalering og vekst i de ulike teknologiske og kreative næringene.

Meld din interesse til Music Norway

Påmelding til næringslivsdelegasjonen skjer via Innovasjon Norge. Men ønsker du å være med på hele opplegget meld din interesse til Kathrine Synnes Finnskog som leder prosjektet for Music Norway. Vi vil vite mer om deg, dine behov og hvem du ønsker å møte – så skal vi bidra så godt vi kan.

Reise og opphold må dekkes selv, men det er mulig å søke søke tilskudd for å få dekket deltageravgiften hos Music Norway.

Det blir reservert rom på et felles hotell for alle som melder seg på delegasjonen.