Creative Tech Week

En tredagers opplevelse som fyller publikum med inspirasjon, nyskaping, nye relasjoner og mulighetsrom.

Skrevet av Tina Brodal 28.10.2022

Oslo Creative Tech

Oslo Creative Tech Week arrangeres av 657 Oslo for første gang 8.-10. November i år, og Music Tech Norway er med som partner. Creative Tech Week er også et initiativ som er støttet av Oslo Kommune. Det er tenkt som et samarbeidsinitiativ i form av en svært annerledes konferanse – en tredagers opplevelse som fyller publikum med inspirasjon, nyskaping, nye relasjoner og mulighetsrom.

Målet med Creative Tech Week er å utforske selskaper, innovasjon og teknologitrender som allerede eksisterer, få mer kunnskap om hvordan de kreative næringene skaper vekst og verdi, og hvordan de bidrar til en grønnere økonomi. Det blir lagt opp til interaktive opplevelser, foredrag, panelsamtaler og debatter under konferansen.

Prosjektleder i Music Tech Norway, Annichen Winsnes Svalastog, gleder seg til konferansen og håper på sterkt oppmøte fra music tech-miljøet.

-Jeg syns det er kjempe gøy at Music Tech Norway får være en del av første runde av Creative Tech Week og jeg håper på sterkt oppmøte fra music tech-miljøet. Dette er en fin mulighet til å vise frem alt det spennende som skjer innenfor music tech, til andre kreative aktører i Norge. Det vil også være noen sosiale dager med nye impulser og masse spennende kreative mennesker, sier Winsnes Svalastog.

Ønsker dere å delta/bidra? Det vi er på jakt etter er:

Deltagelse, det hadde vært veldig kult å få stort oppmøte fra music tech.

Som åpning av Creative Tech Week, kjøres den nasjonale finalen av Creative Tech Hunt 2022.

Startups kan søke HER innen 1. november.

Har dere produkter/idéer dere vil vise frem, eller spennende historier å fortelle i et panel, en debatt, et lite foredrag etc? Vi er veldig åpne for idéer.

For spørsmål eller mer informasjon, kontakt Annichen Winsnes Svalastog i Music Tech Norway på annichen@toothfairy.no