Bli med på Trade Mission til London med Ja Ja Ja

17. - 18. november.

Skrevet av Kristiane Lunde 11.10.2021

Ja Ja Ja og Nordic Music Export (NOMEX) inviterer deltakere fra hele Norden til å bli med på et trade mission til London - for å begynne å bygge opp igjen relasjoner, gjenopprette forbindelse til den britiske industrien, og for å hjelpe nordisk bransje med å sette i gang sine prosjekter i Storbritannia.

Trade Mission til London vil bestå av nettverksaktiviteter, paneler, bedriftsbesøk, liveshow og mer. Formålet med turen er å koble nordiske representanter fra bransjen, som ledere, A&R’er, plateselskaper og agenter, med relevante og spennende selskaper i Storbritannia og Norden. Turen er satt fra 17-18 november, men vi anbefaler å ankomme allerede på kvelden 16. november for å delta på et treff med alle de nordiske selskapene på turen. Tidsplanen fylles fortløpende, og det blir satt av tid til egne møter.

Søknadsfrist 22. oktober. Søknadsskjema finner du nederst i saken.

Du som er valgt til å bli med på turen vil få økonomisk reisestøtte fra Music Norway på 3.500,- for å dekke ditt opphold. Reisestøtten kan brukes til reise og overnatting, og blir fakturert oss etter at turen er fullført.

Ja Ja Ja er en nordisk musikkplattform som bringer nye talenter fra Island, Finland, Sverige, Norge og Danmark til scener i London og Berlin månedlig.

Etter å ha feiret Ja Ja Ja’s 10 -årsjubileum i november 2019, ble Ja Ja Ja -klubbkveldene tvunget til å stoppe i mars 2020, da pandemien satte en stopp for det meste. Nesten to år senere skal klubbkveldene til Ja Ja Ja skal komme tilbake for fullt, i februar 2022 i London og i mars 2022 i Berlin. Les mer om Ja Ja Ja HER.