Bli med til Nordic Film Music Days i Berlin

Vi ser etter seks bransjeaktører innenfor nordisk film og nordisk film- og mediemusikk.

Skrevet av Tina Brodal 27.10.2022

Nordic film music days

18.-19. februar 2023 er det klart for Nordic Film Music Days (NFMD), et bransjetreff som skjer i forbindelse med Berlin Film Festival. NFMD samler det nordiske filmkomponistmiljøet og kobler dem på internasjonal bransje og fagfelt. Ved å skape et rom for dialog og nye nettverk mellom deltakerne gir treffet mulighet for fremtidige samarbeid.

Music Norway ønsker å bidra til å koble aktører som jobber med norsk filmmusikk og filmkomponister, og å legge til rette for nettverksbygging gjennom deltakelse på NFMD. Vi lyser nå ut en Open Call og søker etter seks bransjeaktører som får et reisetilskudd på kr 6.000,- og adgang til Nordic Film Music Days. Deltakelse forutsetter at søkeren jobber profesjonelt innenfor filmmusikk som komponist eller bransjeaktør.

Søknadsfrist: 15. november 2022. Du finner søknadsskjema nederst i saken.

Norge er fokusland på det europeiske filmmarkedet under Berlin internasjonale filmfestival, Berlinalen, som skjer i perioden 16. – 26. februar. Berlinalen er en av de største filmfestivalene i Europa, og som fokusland får norsk filmbransje en unik mulighet til å presentere norsk film for global bransje og publikum.

Når: 18.-19. februar 2023

Aktivitetstype: Internasjonal nettverksbygging.

Målgruppe: Norsk filmbransje og aktører som jobber innenfor filmmusikk

Søknadsfrist: 15. november 2022, se skjema nederst på siden

Svar på søknaden kan ventes ca. 15 desember.

Det en forutsetning for støttet deltakelse at det valgte hotellet benyttes minimum 18. og 19. februar. Fordi Harpa er en nordisk nettverksarena er det reservert rom for alle deltakerne på samme hotell, i gåavstand av de nordiske ambassadene. Man må selv registrere seg for hotellovernatting på Nordic Film Music Days nettsider (registreringen åpner i desember). Merk: Komponister som er interessert i å delta kan søke gjennom Norsk Komponistforening eller NOPA. Komponister som ikke er medlem i disse organisasjonene, kan søke gjennom Music Norway.