Eurosonic blir digitalt event i 2022

Eurosonic avlyser den fysiske møteplassen på grunn av pandemien.

Skrevet av Carl Kristian Johansen 06.12.2021

Den fysiske varianten av Eurosonic er dessverre kansellert på grunn av pandemien. Eurosonic kjører i stedet en digital versjon, slik som forrige festival i januar 2021.

- Eurosonic er viktig for hele musikkbransjen og spesielt for europeiske musikere. Det er derfor essensielt å videreføre den funksjonen vi har som den best mulige plattformen for europeisk pop-musikk, uttaler direktør Dago Houben på hjemmesiden til Eurosonic.

Digitale billetter er nå ute til salgs og de koster 99euro. Kjøp HER

Agent Rob McGee FMLY Agency deltok på det digitale eventet til Eurosonic i 2021 og ble imponert over kvaliteten på arrangementet. McGee endte opp med å signere to artist-avtaler på det eventet, deriblant norske SKAAR som han nå representerer internasjonalt.

- Det er trist at Eurosonic må kansellere live-versjonen på grunn av pandemien, men Eurosonic hadde en av de mest imponerende digitale festivalene i 2021 som inkluderte showcaser av artister fra hele verden, fascinerende paneler, og til og med en live nyhetsdesk på siden som delegatene har tilgang til. Eurosonic viste at man aldri vil klare å få musikken og musikkbransjen til å stoppe opp, sier McGee.