Interessert i å jobbe mot Tyskland? Søk om deltakelse i delegasjon på Reeperbahn 2022

Årets festival og konferanse skjer i fysisk form. Festivalen arrangeres 21. - 24. september.

Skrevet av Tina Brodal 23.06.2022

Reeperbahn Florian Trykowski
(foto: Florian Trykowski)

Reeperbahn Festival i Hamburg er Tysklands største møteplass for musikkbransjen og tiltrekker seg delegater fra hele verden og er blitt en av de viktigste arenaene for norsk og europeisk bransje som fokuserer på det tyske markedet.

Via Music Norway kan du søke om delegatpass og reisetilskudd for å delta på årets konferanse og festival. Vi oppfordrer selskaper som satser mot Tyskland og ikke har vært på Reeperbahn tidligere om å søke.

Som en del av delegasjonen vil du delta på et eget B2B-program med tyske aktører, nordiske møteplasser og digitalt formøte med festivalen.

Slik søker du:

Musikkbransjeaktører i Norge kan søke om delegatpass og reisetilskudd (5.000,- NOK for reise fra Norge). Kun 1 deltaker per selskap. Søknadsskjema finner du nederst på siden. Søknadsfrist 15. juli

Artister som skal spille showcase kan søke om reisetilskudd via Reisetilskuddsordningen til Music Norway her innen fristen 1. september.

Et delegatpass gir deg følgende:

  • Tilgang til hele konferanseprogrammet, som inkluderer seminarer, nettverksmuligheter og prisutdelinger
  • Tilgang til festivalprogrammet, som inkluderer konserter, showcaser, film, litteratur og kunstprogram
  • Tilgang til Reeperbahn Festival Lounge
  • Tilgang til konferansens delegatbase
  • Gratis lokal, offentlig transport til og fra festivalområdet

Tyskland er et av Norges største eksportmarkeder for musikk og det er derfor viktig å kunne opprettholde tilstedeværelsen for å utvide og vedlikeholde bransjenettverk. Artister/utøvere og musikkselskaper fra musikkbransjen i Norge har hatt sterk tilstedeværelse på festivalen gjennom flere år, og har et økende fokus og aktivitet i det tyske markedet.

Les mer om festival og konferanseprogrammet HER.

Om du søker og ikke får tilslag, har du fortsatt mulighet til å søke reisetilskudd via stikk.no. Neste frist er 1. september. Les mer om kriterier og finn søknadsskjema her.

Søknad om deltagelse på Reeperbahn 2022

Takk for din søknad, du blir kontaktet av Music Norway når fristen er ute.