Jennifer Gunn til Music Norway

Jennifer går inn i prosjektlederavdelingen, skal ha kontor i Bergen og jobbe med internasjonal nettverksbygging.

Skrevet av Carl Kristian Johansen 22.09.2021

Jg

Jennifer Gunn er fra Trøndelag og jobber for tiden som manager i Made Management i Bergen. Hun tiltrer i stillingen i Music Norway 1. oktober.

Jennifer har en bachelor-grad i musikkproduksjon fra Høgskolen i Innlandet og reiste til Bergen for åtte år siden. Der startet hun sitt eget artistmanagement før hun ble tatt inn i varmen i Made.

- Hos Made fikk jeg jobbe med fantastiske talenter som jeg har fått æren av å veilede og bygge med et internasjonalt fokus. Dette har ført til en spennende hverdag med mye reising og et stort nettverk innad i musikkbransjen både nasjonalt og internasjonalt. Markedene jeg har hatt mest fokus mot er Skandinavia, Tyskland, UK og Asia.

- De to siste årene har jeg også vært med som innovatør i Keychange sitt program, fordi likestilling innad i musikkbransjen er noe jeg synes er viktig å sette lys på, sier hun.

I Music Norway trer hun inn i rollen som rådgiver og prosjektleder.

- Her ønsker jeg å være med å løfte den norske musikkbransjen internasjonalt, være døråpner og bygge broer mellom Norge og verden. Vi sitter med så mye fantastisk musikk med høy kvalitet og potensialet, og ikke minst talentfulle bransjefolk i Norge, som fortjener å få vist seg frem utenfor landet.

- Jeg håper å kunne være med å tilrettelegge for at norsk kulturliv blir enda mer levedyktig internasjonalt. Norge er et lite marked og verden er stor, men vi sitter med nok talent og kompetanse til å sette Norge på verdenskartet. Vi har vist til suksesshistorier internasjonalt tidligere og jeg håper på at vi kan skrive flere slike historier i tiden fremover.

- Hvilke forventninger har du til tiden fremover?

- Jeg kommer rett fra bransjen og har sittet på den andre siden av bordet i flere år, så jeg tror jeg kjenner godt til hva bransjen trenger av tilretteleggelse, spesielt i tiden nå etter pandemien. Og så håper jeg kan være med å sette mitt preg på organisasjonen og gleder meg til å se hva vi skal få til fremover.

- Jeg ser også frem til å bli kjent med nye kollegaer! Så skal jeg jo fortsatt bo i Bergen og bidra til at Music Norway har en synlig tilstedeværelse i Bergen. Samtidig skal vi sette fokus på regionene, og jobbe med hele landet – fra Bergen!

- Motivasjonen min for å være med å jobbe med eksport av musikk fra Norge, etter at ting har stått på stedet hvil i 1,5 år, er stor. Derfor håper jeg også at bransjen er like motivert og sulten på å ta fatt når restriksjonene lettes på og det blir enklere å reise fra og til Norge. Ta kontakt, for jeg er klar!

Jennifer Gunn tiltrer stillingen i Music Norway 1. oktober og vil være til stede på by:Larm i Oslo 30. september til 2. oktober.