Bli med på Nordic Oscar Weekend

Nordisk bransje møter Hollywood

Skrevet av Tina Brodal 16.04.2021

NOW 2021

Nordic Oscar Weekend (NOW) er en 3-dagers online konferanse der nordisk bransje møter Hollywood.

Den virtuelle konferansen skjer 21. - 23. april 2021 og byr på de siste nyhetene innen TV / film, musikk og spillindustrien. Dagene er delt inn i temaer med Film / TV på onsdag 21. april, musikk på torsdag 22. april, samt gaming på fredag 23. april.

Temaet den 22. april er “Music and the music industry during a pandemic” og blant årets speakers er produsent hos Stargate, Tor Erik Hermansen, samt manager Mathias Sørum.

Registrer deg gratis her.

Startgate NOW
Tor Erik Hermansen, produsent i Stargate er en av foredragsholderne.

En plattform for å bringe Norden til USA
Manager og vert for Nordic Oscar Weekend, Christiana Sudano, forteller at målet til konferansen er å lage en plattform for det nordiske kreative samfunnet i USA.

- Nordic Oscar Weekend er en gratis tre-dagers kreativ bransjekonferanse og nettverksarrangement, som vanligvis arrangeres i LA på CAA helgen før Academy Awards. I år ser programmet litt annerledes ut på grunn av pandemien og vil foregå digitalt. Film, musikk og gaming vil alle få sine individuelle dager, og dette er andre året på rad at NOW har en hel dag dedikert til musikkbransjen, sier Sudano.

Hva kan vi forvente fra musikkprogrammet?

- Årets musikkprogram er ekstremt spennende. Vi har Tor Erik Hermansen fra Stargate, Mathias Sørum som blant annet er manager for Harv (produserte nylig Justin Bieber's Peaches), Kate LaBrel som signerte multi-platina superstjerne Lukas Graham, Grammy-nominerte låtskriver Nico Stadi, og mange flere. Programmet vil ta for seg alt fra å komponere musikk til film, låtskriving, markedsføring av musikken din og publisering. Musikkdagen er for enhver kreativ sjel som ønsker å høre fra disse utrolige bransjeaktørene og lederne samtidig som de får verdifull innsikt i bransjen i både USA og Norden.

Årets arrangement vil som du nevner foregå digitalt, hvordan åpner dette opp for nye muligheter?

- I år har vi en utrolig rekke talere fra hele Norden og USA som vil dele historien sin og beste praksis. Deltakerne vil fortsatt ha en sjanse til å stille spørsmål på slutten av hver økt. Det blir mindre nettverksbygging dette året siden det er en digital begivenhet. Nettverksbyggingen vil være tilbake i full styrke 2022. Men vi legger gjerne til rette for muligheter ettersom disse skulle oppstå.