Kultur i Norden - etter covid

Bli med på digital panelsamtale onsdag 17. november

Skrevet av Kristiane Lunde 16.11.2021

Nordic film music days

Nordic Film Music Days & Skap presenterer en panelsamtale om initiativ og løsninger for å kickstarte bransjen i Norden igjen – både på kort sikt og lang sikt. Samtalen vil ha et spesielt fokus på musikk og filmindustrien.

Moderator for samtalen er Einar Eidsøe Eidsvåg, prosjektleder og rådgiver i Music Norway.

Panelet er onsdag 17. november 14:30-16:00 over ZOOM. Meld deg på HER.

Linda Zachrison skal presentere og diskutere forslagene til film, musikk og kultur fra den nylanserte svenske rapporten, “Från kris till kraft - Återstart för kulturen”. Hun har tidligere vært leder for publikumsavdelingen ved Swedish Film Institute, leder av Parkteatern og den internasjonale gjestescenen i Kulturhuset Stadsteatern i Stockholm, adm. dir. av Cirkus Cirkör og politisk ekspert i Kunnskapsdepartementet og Kulturdepartementet.

I tillegg skal Joakim Brostrøm Elias gi deltakerne et nordisk perspektiv. Brorstrøm Elias står bak den nordiske rapporten fra april “Covid 19 pandemiens effecter på kultursektoren I de Nordiske lande” og jobber som analytiker ved det svenske byrået for kulturpolitisk analyse. Han er også driftsleder for byråets nordiske oppdrag «Kulturanalyse Norden», som er et oppdrag for Nordisk Ministerråd.