Music Norway inviterer til WOMEX 2021

Nå kan du melde deg på den norske standen på verdensmusikkmessen WOMEX som finner sted fysisk i Porto, Portugal i tidsrommet 27.-31. oktober 2021.

Skrevet av Carl Kristian Johansen 12.05.2021

Womex2021

Dette er det største samlingspunktet for tradisjons- og verdensmusikk i verden. Vi håper at mange ønsker å være med, og vil benytte seg av denne gode muligheten til markedsføring og nettverksbygging.

For å knytte dere til den norske standen (W3) og utløse 19% rabatt på delegatpass, bruk DENNE lenken.

Følg deretter instruksjoner på skjermen.

Rabattkoden skal være forhåndsutfylt. Dersom det ikke skjer, så må du skrive den inn manuelt: 6b5Zq3eeg8

Dersom du ikke husker dine login data, følg DENNE lenken.

«Smart rate» påmeldingsfrist er 18. juni og koster 245 EUR (ordinært 295). Husk at det blir dyrere å melde seg på etter hvert.

Standens fasiliteter kan kun benyttes av delegater påmeldt via Music Norway. En kan ikke overføre en selskapspåmelding til et annet selskap, og det vil komme en tilleggsavgift for bytting av personnavn.

Vi vil også denne gangen lage en «Nordic Village» med mindre nasjonale stands med et større felles møteområde i midten (ala det vi hadde i Tampere). Stand nummer er W3. Music Norway tilbyr bemannet informasjons-skranke. Vi vil også videreføre tradisjonen med «Nordic at Noon» som trekker mye folk til vårt område.

Du er selv ansvarlig for reise og opphold.

Vi trykker opp en folder som profilerer selskaper og artister tilknyttet den norske WOMEX-standen. Send oss noen ord på engelsk om ditt selskap/organisasjon (maks 200 ord), sammen med et passbilde av de som skal delta.Vi sees i Porto!

Les mer om WOMEX.