Nå kan du søke tilskudd som kickstarter din gjenåpning!

Music Norway oppretter en midlertidig tilskuddsordning som skal forberede norsk musikkliv for gjenåpning av samfunnet.

Skrevet av Tina Brodal 27.04.2021

Music Norway registrerer at det er andre og nye behov som melder seg i musikklivet i kjølvannet av et år med pandemi. Når vi nå sakte men sikkert nærmer oss en gjenåpning av samfunnet, ønsker vi å bidra til at aktiviserer internasjonale nettverk som rigger oss for nye muligheter i det internasjonale musikkmarkedet.

Ny midlertidig tilskuddsordning
Music Norway oppretter derfor en midlertidig tilskuddsordning, Kickstart 21, hvor det blir mulig å søke om tilskuddsmidler til prosjekter som stimulerer til å igangsette og videreutvikle internasjonale samarbeid. Målsetting er å øke interessen, etterspørselen og salg av norskprodusert musikk internasjonalt.

- Bransjen kjenner sine behov best. Derfor åpner vi opp for at du kan søke tilskuddsmidler som kan kickstarte din plan for gjenåpning. Der våre ordinære tilskuddsordninger ikke møter dine behov, kan kanskje Kickstart 21 være det tilskuddet du trenger for å rigge deg, selskapet ditt eller artistene dine for å delta i internasjonale samarbeid og på nye plattformer før du blir i stand til å være tilstede fysisk, sier Kathrine Synnes Finnskog.

Har du spørsmål om tilskuddsordningen? Ta kontakt med karoline@musicnorway. no eller pål@musicnorway.no.