Norge på listene i utlandet, uke 13

Skrevet av Carl Kristian Johansen 30.03.2023

Lister
Norge på listene i utlandet

Billboard

Die For You remix, med The Weeknd & Ariana Grande, co-produsert og co-skrevet av Cashmere Cat er #5 på Hot 100 i sin 34. uke.

«Starboy» av The Weeknd er #12 i sin 281. uke på Billboard 200 albums. Cashmere Cat har co-skrevet og co-produsert låtene True Colors, Attention, All I Know og Die For You.

«Anti» med Rihanna er på #47 i sin 360. uke. Fred Ball har co-skrevet og co-produsert låten Love On The Brain.

Postmortem-albumet til Pop Smoke «Shoot For The Stars, Aim For The Moon» hvor man finner låten Yeah Yeah produsert av Hakan Akyol aka Hakzbeats er på #57 i sin 142. uke etter å ha debutert på #1 på Top 200 albums.

«Future Nostalgia» med Dua Lipa er #71 etter 155 uker på albumlisten med peak på #3. Caroline Ailin har vært låtskriver på låtene Don´t Start Now og Pretty Please.

"F**k Love" med Kid Laroi er #99 i sin 139. uke på albumlisten. Cashmere Cat har co-skrevet og co-produsert låten Erase U.

Gloria med Sam Smith er #131 i sin 62. uke. Stargate har co-produsert og co-skrevet låtene Love Me More, No God, Perfect, Gimme og I’m Not Here To Make Friends.

«Good Girl Gone Bad» med Rihanna er på #162 i sin 109. uke. Stargate og co-produsert og co-skrevet låtene Don’t Stop The Music, Hate That I Love You og Good Girl Gone Bad.

Tyskland Official Charts

Die For You med The Weeknd, co-produsert og co-skrevet av Cashmere Cat, er #30 i sin 4. uke på singellisten.

«Starboy» av The Weeknd er #28 i sin 52. uke på albumlisten. Cashmere Cat har co-skrevet og co-produsert låtene True Colors, Attention, All I Know og Die For You.

«Future Nostalgia» med Dua Lipa er #84 etter 132 uker på albumlisten med peak på #4. Caroline Ailin har vært låtskriver på låtene Don´t Start Now og Pretty Please.

Postmortem-albumet til Pop Smoke «Shoot For The Stars, Aim For The Moon» hvor man finner låten Yeah Yeah produsert av Hakan Akyol aka Hakzbeats er på #88 i sin 124. uke etter å ha debutert på #1 på Top 200 albums.

UK Official Charts

Die For You med The Weeknd, co-skrevet og co-produsert av Cashmere Cat, er #3 i sin 19. uke på singellisten.

Starboy av The Weeknd er #25 i sin 110. uke. Cashmere Cat har co-skrevet og co-produsert låtene True Colors, Attention, All I Know og Die For You.

«Future Nostalgia» med Dua Lipa er #64 i sin 156. uke med peak på #1 på albumlisten. Caroline Ailin er co-låtskriver på låtene Don’t Start Now som er den første singelen på albumet, samt låten Pretty Please.

«Anti» med Rihanna er på #88 i sin 66. uke. Fred Ball har co-skrevet og co-produsert låten Love On The Brain.

Albumet «Dua Lipa» er #69 i sin 299. uke, med peak på #3 på albumlisten. Caroline Ailin er co-låtskriver på låten New Rules.

«Good Girl Gone Bad» med Rihanna er på #86 i sin 186. uke. Stargate og co-produsert og co-skrevet låtene Don’t Stop The Music, Hate That I Love You og Good Girl Gone Bad.

Sverigetopplistan

Air med Marcus & Martinus er #7

Die For You remix, med The Weeknd & Ariana Grande, co-produsert og co-skrevet av Cashmere Cat er #17

Shazam

Global:

Die For You med The Weeknd, co-skrevet og co-produsert av Cashmere Cat, er #31

Spotify

Global Top 200:

Die For You remix, med The Weeknd & Ariana Grande, co-produsert og co-skrevet av Cashmere Cat er #5

Die For You med The Weeknd, co-skrevet og co-produsert av Cashmere Cat, er #16.

Oppdatert 30. mars kl. 11:00

Hvis vi har gått glipp av noen listeplasseringer i utlandet med norske artister, låtskrivere eller produsenter gi oss gjerne beskjed på post(at)musicnorway.no