Norge på listene i utlandet, uke 12

Skrevet av Carl Kristian Johansen 24.03.2023

Lister
Norge på listene i utlandet

Billboard

Die For You remix, med The Weeknd & Ariana Grande, co-produsert og co-skrevet av Cashmere Cat er #4 på Hot 100 i sin 33. uke.

«Starboy» av The Weeknd er #11 i sin 280. uke på Billboard 200 albums. Cashmere Cat har co-skrevet og co-produsert låtene True Colors, Attention, All I Know og Die For You.

«Anti» med Rihanna er på #36 i sin 359. uke. Fred Ball har co-skrevet og co-produsert låten Love On The Brain.

Postmortem-albumet til Pop Smoke «Shoot For The Stars, Aim For The Moon» hvor man finner låten Yeah Yeah produsert av Hakan Akyol aka Hakzbeats er på #53 i sin 141. uke etter å ha debutert på #1 på Top 200 albums.

«Future Nostalgia» med Dua Lipa er #65 etter 154 uker på albumlisten med peak på #3. Caroline Ailin har vært låtskriver på låtene Don´t Start Now og Pretty Please.

"F**k Love" med Kid Laroi er #90 i sin 138. uke på albumlisten. Cashmere Cat har co-skrevet og co-produsert låten Erase U.

Gloria med Sam Smith er #97 i sin 61. uke. Stargate har co-produsert og co-skrevet låtene Love Me More, No God, Perfect, Gimme og I’m Not Here To Make Friends.

«Good Girl Gone Bad» med Rihanna er på #146 i sin 108. uke. Stargate og co-produsert og co-skrevet låtene Don’t Stop The Music, Hate That I Love You og Good Girl Gone Bad.

Tyskland Official Charts

Die For You med The Weeknd, co-produsert og co-skrevet av Cashmere Cat, er #17 i sin 3. uke på singellisten.

«Starboy» av The Weeknd er #31 i sin 51. uke på albumlisten. Cashmere Cat har co-skrevet og co-produsert låtene True Colors, Attention, All I Know og Die For You.

«Future Nostalgia» med Dua Lipa er #83 etter 131 uker på albumlisten med peak på #4. Caroline Ailin har vært låtskriver på låtene Don´t Start Now og Pretty Please.

UK Official Charts

Die For You med The Weeknd, co-skrevet og co-produsert av Cashmere Cat, er #4 i sin 18. uke på singellisten.

Starboy av The Weeknd er #23 i sin 109. uke. Cashmere Cat har co-skrevet og co-produsert låtene True Colors, Attention, All I Know og Die For You.

«Future Nostalgia» med Dua Lipa er #55 i sin 155. uke med peak på #1 på albumlisten. Caroline Ailin er co-låtskriver på låtene Don’t Start Now som er den første singelen på albumet, samt låten Pretty Please.

«Anti» med Rihanna er på #78 i sin 65. uke. Fred Ball har co-skrevet og co-produsert låten Love On The Brain.

Albumet «Dua Lipa» er #69 i sin 298. uke, med peak på #3 på albumlisten. Caroline Ailin er co-låtskriver på låten New Rules.

«Good Girl Gone Bad» med Rihanna er på #86 i sin 185. uke. Stargate og co-produsert og co-skrevet låtene Don’t Stop The Music, Hate That I Love You og Good Girl Gone Bad.

Sverigetopplistan

Air med Marcus & Martinus er #4

Die For You remix, med The Weeknd & Ariana Grande, co-produsert og co-skrevet av Cashmere Cat er #15

Åtta shots med Broiler og ODZ er #98

Shazam

Global:

Die For You med The Weeknd, co-skrevet og co-produsert av Cashmere Cat, er #25

I'm not here to make friends med Sam Smith er co-skrevet og co-produsert av Stargate og på #194

Spotify

Global Top 200:

Die For You remix, med The Weeknd & Ariana Grande, co-produsert og co-skrevet av Cashmere Cat er #3

Die For You med The Weeknd, co-skrevet og co-produsert av Cashmere Cat, er #12.

Oppdatert 24. mars kl. 11:00

Hvis vi har gått glipp av noen listeplasseringer i utlandet med norske artister, låtskrivere eller produsenter gi oss gjerne beskjed på post(at)musicnorway.no