Norge på listene i utlandet, uke 20

Skrevet av Carl Kristian Johansen 19.05.2023

Lister
Norge på listene i utlandet

Billboard

Die For You remix, med The Weeknd & Ariana Grande, co-produsert og co-skrevet av Cashmere Cat er #9 på Hot 100 i sin 41. uke.

«Starboy» av The Weeknd er #26 i sin 288. uke på Billboard 200 albums. Cashmere Cat har co-skrevet og co-produsert låtene True Colors, Attention, All I Know og Die For You.

«Anti» med Rihanna er på #66 i sin 367. uke. Fred Ball har co-skrevet og co-produsert låten Love On The Brain.

Postmortem-albumet til Pop Smoke «Shoot For The Stars, Aim For The Moon» hvor man finner låten Yeah Yeah produsert av Hakan Akyol aka Hakzbeats er på #70 i sin 149. uke etter å ha debutert på #1 på Top 200 albums.

«Future Nostalgia» med Dua Lipa er #93 etter 162 uker på albumlisten med peak på #3. Caroline Ailin har vært låtskriver på låtene Don´t Start Now og Pretty Please.

"F**k Love" med Kid Laroi er #133 i sin 146. uke på albumlisten. Cashmere Cat har co-skrevet og co-produsert låten Erase U.

Hot Albums Japan: «Unforgiven» med Les Sserafim er #1. Anne Judith Stokke Wik og Nermin Harambasic (begge fra Dsign) har co-skrevet låtene Unforgiven og Fire in the Belly. Stian Nyhammer Olsen og Liza Vassilieva co-skrevet Flash Forward.

Tyskland Official Charts

Die For You med The Weeknd, co-produsert og co-skrevet av Cashmere Cat, er #88i sin 79. uke på singellisten.

«Starboy» av The Weeknd er #51 i sin 59. uke på albumlisten. Cashmere Cat har co-skrevet og co-produsert låtene True Colors, Attention, All I Know og Die For You.

UK Official Charts

Die For You med The Weeknd, co-skrevet og co-produsert av Cashmere Cat, er #41 i sin 26. uke på singellisten.

Starboy av The Weeknd er #30 i sin 117. uke. Cashmere Cat har co-skrevet og co-produsert låtene True Colors, Attention, All I Know og Die For You.

Albumet «Dua Lipa» er #70 i sin 306. uke, med peak på #3 på albumlisten. Caroline Ailin er co-låtskriver på låten New Rules.

«Future Nostalgia» med Dua Lipa er #74 i sin 163. uke med peak på #1 på albumlisten. Caroline Ailin er co-låtskriver på låtene Don’t Start Now som er den første singelen på albumet, samt låten Pretty Please.

Sverigetopplistan

5 Shots med Ringnes-Ronny & Carina Dahl er #44.

Air med Marcus & Martinus er #74

Die For You remix, med The Weeknd & Ariana Grande, co-produsert og co-skrevet av Cashmere Cat er #89

Shazam

Global:

Die For You med The Weeknd, co-skrevet og co-produsert av Cashmere Cat, er #85

Spotify

Global Top 200:

Die For You remix, med The Weeknd & Ariana Grande, co-produsert og co-skrevet av Cashmere Cat er #14

Die For You med The Weeknd, co-skrevet og co-produsert av Cashmere Cat, er #23.

Oppdatert 19. mai kl. 10:00

Hvis vi har gått glipp av noen listeplasseringer i utlandet med norske artister, låtskrivere eller produsenter gi oss gjerne beskjed på post(at)musicnorway.no