Norge på listene i utlandet, uke 21

Skrevet av Carl Kristian Johansen 26.05.2023

Lister
Norge på listene i utlandet

Billboard

Die For You remix, med The Weeknd & Ariana Grande, co-produsert og co-skrevet av Cashmere Cat er #11 på Hot 100 i sin 42. uke.

«Starboy» av The Weeknd er #25 i sin 289. uke på Billboard 200 albums. Cashmere Cat har co-skrevet og co-produsert låtene True Colors, Attention, All I Know og Die For You.

«Anti» med Rihanna er på #64 i sin 368. uke. Fred Ball har co-skrevet og co-produsert låten Love On The Brain.

«Future Nostalgia» med Dua Lipa er #88 etter 163 uker på albumlisten med peak på #3. Caroline Ailin har vært låtskriver på låtene Don´t Start Now og Pretty Please.

Postmortem-albumet til Pop Smoke «Shoot For The Stars, Aim For The Moon» hvor man finner låten Yeah Yeah produsert av Hakan Akyol aka Hakzbeats er på #91 i sin 150. uke etter å ha debutert på #1 på Top 200 albums.

"F**k Love" med Kid Laroi er #147 i sin 147. uke på albumlisten. Cashmere Cat har co-skrevet og co-produsert låten Erase U.

Hot Albums Japan: «Unforgiven» med Le Sserafim er #12. Anne Judith Stokke Wik og Nermin Harambasic (begge fra Dsign) har co-skrevet låtene Unforgiven og Fire in the Belly. Stian Nyhammer Olsen og Liza Vassilieva co-skrevet Flash Forward.

Tyskland Official Charts

Die For You med The Weeknd, co-produsert og co-skrevet av Cashmere Cat, er #93 i sin 80. uke på singellisten.

«Unforgiven» med Le Sserafim er #46. Anne Judith Stokke Wik og Nermin Harambasic (begge fra Dsign) har co-skrevet låtene Unforgiven og Fire in the Belly. Stian Nyhammer Olsen og Liza Vassilieva co-skrevet Flash Forward.

«Starboy» av The Weeknd er #48 i sin 60. uke på albumlisten. Cashmere Cat har co-skrevet og co-produsert låtene True Colors, Attention, All I Know og Die For You.

UK Official Charts

Queen of Kings med Alessandra er #23 i sin 2. uke etter #10 i sin 1. uke.

Die For You med The Weeknd, co-skrevet og co-produsert av Cashmere Cat, er #50 i sin 27. uke på singellisten.

Starboy av The Weeknd er #36 i sin 118. uke. Cashmere Cat har co-skrevet og co-produsert låtene True Colors, Attention, All I Know og Die For You.

Albumet «Dua Lipa» er #68 i sin 307. uke, med peak på #3 på albumlisten. Caroline Ailin er co-låtskriver på låten New Rules.

«Future Nostalgia» med Dua Lipa er #73 i sin 164. uke med peak på #1 på albumlisten. Caroline Ailin er co-låtskriver på låtene Don’t Start Now som er den første singelen på albumet, samt låten Pretty Please.

Sverigetopplistan

Air med Marcus & Martinus er #73

5 Shots med Ringnes-Ronny & Carina Dahl er #99.

Shazam

Global:

Die For You med The Weeknd, co-skrevet og co-produsert av Cashmere Cat, er #101

Spotify

Global Top 200:

Die For You remix, med The Weeknd & Ariana Grande, co-produsert og co-skrevet av Cashmere Cat er #19

Die For You med The Weeknd, co-skrevet og co-produsert av Cashmere Cat, er #24.

Oppdatert 26. mai kl. 10:00

Hvis vi har gått glipp av noen listeplasseringer i utlandet med norske artister, låtskrivere eller produsenter gi oss gjerne beskjed på post(at)musicnorway.no