Norge på listene i utlandet, uke 23

Skrevet av Carl Kristian Johansen 09.06.2023

Lister
Norge på listene i utlandet

Billboard

Die For You remix, med The Weeknd & Ariana Grande, co-produsert og co-skrevet av Cashmere Cat er #12 på Hot 100 i sin 44. uke.

«Starboy» av The Weeknd er #25 i sin 291. uke på Billboard 200 albums. Cashmere Cat har co-skrevet og co-produsert låtene True Colors, Attention, All I Know og Die For You.

«Future Nostalgia» med Dua Lipa er #71 etter 165 uker på albumlisten med peak på #3. Caroline Ailin har vært låtskriver på låtene Don´t Start Now og Pretty Please.

«Anti» med Rihanna er på #74 i sin 370. uke. Fred Ball har co-skrevet og co-produsert låten Love On The Brain.

Postmortem-albumet til Pop Smoke «Shoot For The Stars, Aim For The Moon» hvor man finner låten Yeah Yeah produsert av Hakan Akyol aka Hakzbeats er på #94 i sin 152. uke etter å ha debutert på #1 på Top 200 albums.

"F**k Love" med Kid Laroi er #157 i sin 149. uke på albumlisten. Cashmere Cat har co-skrevet og co-produsert låten Erase U.

Hot Albums Japan: «Unforgiven» med Le Sserafim er #28. Anne Judith Stokke Wik og Nermin Harambasic (begge fra Dsign) har co-skrevet låtene Unforgiven og Fire in the Belly. Stian Nyhammer Olsen og Liza Vassilieva co-skrevet Flash Forward.

Tyskland Official Charts

Queen of Kings med Alessandra er #88 i sin 3. uke etter #19 i sin 1. uke.

«Starboy» av The Weeknd er #54 i sin 62. uke på albumlisten. Cashmere Cat har co-skrevet og co-produsert låtene True Colors, Attention, All I Know og Die For You.

«Unforgiven» med Le Sserafim er #86 i sin 4. uke. Anne Judith Stokke Wik og Nermin Harambasic (begge fra Dsign) har co-skrevet låtene Unforgiven og Fire in the Belly. Stian Nyhammer Olsen og Liza Vassilieva co-skrevet Flash Forward.

UK Official Charts

Padam Padam med Kylie Minogue ligger på #12 i sin 3. uke og er co-skrevet av Ina Wroldsen.

Queen of Kings med Alessandra er #56 i sin 3. uke etter #10 i sin 1. uke.

Die For You med The Weeknd, co-skrevet og co-produsert av Cashmere Cat, er #64 i sin 29. uke på singellisten.

Starboy av The Weeknd er #43 i sin 120. uke. Cashmere Cat har co-skrevet og co-produsert låtene True Colors, Attention, All I Know og Die For You.

Albumet «Dua Lipa» er #59 i sin 309. uke, med peak på #3 på albumlisten. Caroline Ailin er co-låtskriver på låten New Rules.

«Future Nostalgia» med Dua Lipa er #60 i sin 164. uke med peak på #1 på albumlisten. Caroline Ailin er co-låtskriver på låtene Don’t Start Now som er den første singelen på albumet, samt låten Pretty Please.

Postmortem-albumet til Pop Smoke «Shoot For The Stars, Aim For The Moon» hvor man finner låten Yeah Yeah produsert av Hakan Akyol aka Hakzbeats er på #91 i sin 147. uke etter å ha debutert på #1.

Sverigetopplistan

Queen of Kings med Alessandra er #17 i sin 14. uke med #7 som høyeste plassering.

Valhalla (Remix) med Ringnes-Ronny og Greta Tuborg er #57 i sin 53. uke på listen.

Die For You remix, med The Weeknd & Ariana Grande, co-produsert og co-skrevet av Cashmere Cat er #89.

Åtta Shots med Broiler, ODZ er #98.

Shazam

Global:

Die For You med The Weeknd, co-skrevet og co-produsert av Cashmere Cat, er #120

Spotify

Global Top 200:

Die For You remix, med The Weeknd & Ariana Grande, co-produsert og co-skrevet av Cashmere Cat er #18

Die For You med The Weeknd, co-skrevet og co-produsert av Cashmere Cat, er #33.

Oppdatert 9. juni kl. 10:00

Hvis vi har gått glipp av noen listeplasseringer i utlandet med norske artister, låtskrivere eller produsenter gi oss gjerne beskjed på post(at)musicnorway.no