Norge på listene i utlandet, uke 22

Skrevet av Carl Kristian Johansen 02.06.2023

Lister
Norge på listene i utlandet

Billboard

Die For You remix, med The Weeknd & Ariana Grande, co-produsert og co-skrevet av Cashmere Cat er #11 på Hot 100 i sin 43. uke.

«Starboy» av The Weeknd er #29 i sin 290. uke på Billboard 200 albums. Cashmere Cat har co-skrevet og co-produsert låtene True Colors, Attention, All I Know og Die For You.

Postmortem-albumet til Pop Smoke «Shoot For The Stars, Aim For The Moon» hvor man finner låten Yeah Yeah produsert av Hakan Akyol aka Hakzbeats er på #70 i sin 151. uke etter å ha debutert på #1 på Top 200 albums.

«Anti» med Rihanna er på #71 i sin 369. uke. Fred Ball har co-skrevet og co-produsert låten Love On The Brain.

«Future Nostalgia» med Dua Lipa er #80 etter 164 uker på albumlisten med peak på #3. Caroline Ailin har vært låtskriver på låtene Don´t Start Now og Pretty Please.

"F**k Love" med Kid Laroi er #150 i sin 148. uke på albumlisten. Cashmere Cat har co-skrevet og co-produsert låten Erase U.

Hot Albums Japan: «Unforgiven» med Le Sserafim er #34. Anne Judith Stokke Wik og Nermin Harambasic (begge fra Dsign) har co-skrevet låtene Unforgiven og Fire in the Belly. Stian Nyhammer Olsen og Liza Vassilieva co-skrevet Flash Forward.

Tyskland Official Charts

Queen of Kings med Alessandra er #32 i sin 2. uke etter #19 i sin 1. uke.

Die For You med The Weeknd, co-produsert og co-skrevet av Cashmere Cat, er #95 i sin 81. uke på singellisten.

«Starboy» av The Weeknd er #55 i sin 61. uke på albumlisten. Cashmere Cat har co-skrevet og co-produsert låtene True Colors, Attention, All I Know og Die For You.

«Unforgiven» med Le Sserafim er #83 i sin 3. uke. Anne Judith Stokke Wik og Nermin Harambasic (begge fra Dsign) har co-skrevet låtene Unforgiven og Fire in the Belly. Stian Nyhammer Olsen og Liza Vassilieva co-skrevet Flash Forward.

UK Official Charts

Queen of Kings med Alessandra er #23 i sin 2. uke etter #10 i sin 1. uke.

Die For You med The Weeknd, co-skrevet og co-produsert av Cashmere Cat, er #55 i sin 28. uke på singellisten.

Starboy av The Weeknd er #37 i sin 119. uke. Cashmere Cat har co-skrevet og co-produsert låtene True Colors, Attention, All I Know og Die For You.

Albumet «Dua Lipa» er #64 i sin 308. uke, med peak på #3 på albumlisten. Caroline Ailin er co-låtskriver på låten New Rules.

«Future Nostalgia» med Dua Lipa er #69 i sin 165. uke med peak på #1 på albumlisten. Caroline Ailin er co-låtskriver på låtene Don’t Start Now som er den første singelen på albumet, samt låten Pretty Please.

Sverigetopplistan

Queen of Kings med Alessandra er #10 i sin 2. uke etter #7 i sin 1. uke.

Shazam

Global:

Die For You med The Weeknd, co-skrevet og co-produsert av Cashmere Cat, er #109

Spotify

Global Top 200:

Die For You remix, med The Weeknd & Ariana Grande, co-produsert og co-skrevet av Cashmere Cat er #19

Die For You med The Weeknd, co-skrevet og co-produsert av Cashmere Cat, er #33.

Oppdatert 2. juni kl. 14:00

Hvis vi har gått glipp av noen listeplasseringer i utlandet med norske artister, låtskrivere eller produsenter gi oss gjerne beskjed på post(at)musicnorway.no