Norge på listene i utlandet, uke 37

Skrevet av Carl Kristian Johansen 15.09.2023

Lister
Norge på listene i utlandet

Billboard

Dance The Night, med Dua Lipa co-skrevet av Caroline Ailin er på #6 på Hot 100 i sin 15. uke. Die For You remix, med The Weeknd & Ariana Grande, co-produsert og co-skrevet av Cashmere Cat er #26 på Hot 100 i sin 52. uke.

Barbie World, med Nicki Minaj og Ice Spice, sammen med Aqua, er #12 i sin 11. uke på Hot 100. Låten er co-skrevet av Lene Nystrøm.

“Barbie: The Album” med Dance The Night og Barbie World er #7 i sin 7. uke på Billboard 200.

«Starboy» av The Weeknd er #38 i sin 305. uke. Cashmere Cat har co-skrevet og co-produsert låtene True Colors, Attention, All I Know og Die For You.

«Future Nostalgia» med Dua Lipa er #95 etter 179 uker på albumlisten med peak på #3. Caroline Ailin har vært låtskriver på låtene Don´t Start Now og Pretty Please.

«Anti» med Rihanna er på #98 i sin 384. uke. Fred Ball har co-skrevet og co-produsert låten Love On The Brain.

Postmortem-albumet til Pop Smoke «Shoot For The Stars, Aim For The Moon» hvor man finner låten Yeah Yeah produsert av Hakan Akyol aka Hakzbeats er på #94 i sin 165. uke etter å ha debutert på #1 på Top 200 albums.

"F**k Love" med Kid Laroi er #196 i sin 166. uke på albumlisten. Cashmere Cat har co-skrevet og co-produsert låten Erase U.

Hot Albums Japan: «Unforgiven» med Le Sserafim er #67 i sin 19. uke. Anne Judith Stokke Wik og Nermin Harambasic (begge fra Dsign) har co-skrevet låtene Unforgiven og Fire in the Belly. Stian Nyhammer Olsen og Liza Vassilieva co-skrevet Flash Forward.

Tyskland Official Charts

Dance The Night, med Dua Lipa, co-skrevet av Caroline Ailin, er på #20 i sin 11. uke på singellisten.

Barbie World, med Nicki Minaj og Ice Spice, sammen med Aqua, er 54 i sin 7. uke. Låten er co-skrevet av Lene Nystrøm.

“Barbie: The Album” med Dance The Night og Barbie World er #30 i sin 7. uke på albumlisten.

«Starboy» av The Weeknd er #41 i sin 76. uke. Cashmere Cat har co-skrevet og co-produsert låtene True Colors, Attention, All I Know og Die For You.

UK Official Charts

Dance The Night med Dua Lipa co-skrevet av Caroline Ailin er på #17 i sin 15. uke på singellisten, etter #1 forrige uke.

Barbie World med Nicki Minaj, Ice Spice og Aqua er på #40 i sin 11. uke. Låten er co-skrevet av Lene Nystrøm.

Padam Padam med Kylie Minogue ligger på #71 i sin 16. uke og er co-skrevet av Ina Wroldsen.

Die For You med The Weeknd, co-skrevet og co-produsert av Cashmere Cat, er #91 i sin 43. uke.

Starboy av The Weeknd er #36 i sin 134. uke på albumlisten. Cashmere Cat har co-skrevet og co-produsert låtene True Colors, Attention, All I Know og Die For You.

Albumet «Dua Lipa» er #71 i sin 323. uke, med peak på #3 på albumlisten. Caroline Ailin er co-låtskriver på låten New Rules.

«Future Nostalgia» med Dua Lipa er #77 i sin 180. uke med peak på #1 på albumlisten. Caroline Ailin er co-låtskriver på låtene Don’t Start Now som er den første singelen på albumet, samt låten Pretty Please.

Shazam

Global:

Dance The Night, med Dua Lipa co-skrevet av Caroline Ailin, er #26.

Barbie World med Nicki Minaj, Ice Spice og Aqua er på #104. Låten er co-skrevet av Lene Nystrøm.

Spotify

Global:

Dance The Night er #10 og er co-skrevet av Caroline Ailin.

Barbie World med Nicki Minaj, Ice Spice og Aqua er på #38. Låten er co-skrevet av Lene Nystrøm og Aqua.

Oppdatert 15. september kl. 12:00

Hvis vi har gått glipp av noen listeplasseringer i utlandet med norske artister, låtskrivere eller produsenter gi oss gjerne beskjed på post(at)musicnorway.no