Norge på listene i utlandet, uke 38

Skrevet av Carl Kristian Johansen 22.09.2023

Lister
Norge på listene i utlandet

Billboard

Dance The Night, med Dua Lipa co-skrevet av Caroline Ailin er på #10 på Hot 100 i sin 16. uke. Die For You remix, med The Weeknd & Ariana Grande, co-produsert og co-skrevet av Cashmere Cat er #26 på Hot 100 i sin 52. uke.

Barbie World, med Nicki Minaj og Ice Spice, sammen med Aqua, er #15 i sin 12. uke på Hot 100. Låten er co-skrevet av Lene Nystrøm.

“Barbie: The Album” med Dance The Night og Barbie World er #11 i sin 8. uke på Billboard 200.

«Starboy» av The Weeknd er #38 i sin 306. uke. Cashmere Cat har co-skrevet og co-produsert låtene True Colors, Attention, All I Know og Die For You.

«Future Nostalgia» med Dua Lipa er #97 etter 180 uker på albumlisten med peak på #3. Caroline Ailin har vært låtskriver på låtene Don´t Start Now og Pretty Please.

«Anti» med Rihanna er på #87 i sin 385. uke. Fred Ball har co-skrevet og co-produsert låten Love On The Brain.

Postmortem-albumet til Pop Smoke «Shoot For The Stars, Aim For The Moon» hvor man finner låten Yeah Yeah produsert av Hakan Akyol aka Hakzbeats er på #12 i sin 167. uke etter å ha debutert på #1 på Top 200 albums.

"F**k Love" med Kid Laroi er #200 i sin 163. uke på albumlisten. Cashmere Cat har co-skrevet og co-produsert låten Erase U.

Hot Albums Japan: «Unforgiven» med Le Sserafim er #76 i sin 20. uke. Anne Judith Stokke Wik og Nermin Harambasic (begge fra Dsign) har co-skrevet låtene Unforgiven og Fire in the Belly. Stian Nyhammer Olsen og Liza Vassilieva co-skrevet Flash Forward.

Tyskland Official Charts

Dance The Night, med Dua Lipa, co-skrevet av Caroline Ailin, er på #23 i sin 12. uke på singellisten.

Barbie World, med Nicki Minaj og Ice Spice, sammen med Aqua, er 81 i sin 8. uke. Låten er co-skrevet av Lene Nystrøm.

«Starboy» av The Weeknd er #36 i sin 77. uke. Cashmere Cat har co-skrevet og co-produsert låtene True Colors, Attention, All I Know og Die For You.

“Barbie: The Album” med Dance The Night og Barbie World er #37 i sin 8. uke på albumlisten.

UK Official Charts

Dance The Night med Dua Lipa co-skrevet av Caroline Ailin er på #19 i sin 16. uke på singellisten, etter #1 forrige uke.

Barbie World med Nicki Minaj, Ice Spice og Aqua er på #51 i sin 12. uke. Låten er co-skrevet av Lene Nystrøm.

Padam Padam med Kylie Minogue ligger på #88 i sin 17. uke og er co-skrevet av Ina Wroldsen.

Starboy av The Weeknd er #39 i sin 135. uke på albumlisten. Cashmere Cat har co-skrevet og co-produsert låtene True Colors, Attention, All I Know og Die For You.

Albumet «Dua Lipa» er #76 i sin 324. uke, med peak på #3 på albumlisten. Caroline Ailin er co-låtskriver på låten New Rules.

«Future Nostalgia» med Dua Lipa er #79 i sin 181. uke med peak på #1 på albumlisten. Caroline Ailin er co-låtskriver på låtene Don’t Start Now som er den første singelen på albumet, samt låten Pretty Please.

Shazam

Global:

Dance The Night, med Dua Lipa co-skrevet av Caroline Ailin, er #31.

Barbie World med Nicki Minaj, Ice Spice og Aqua er på #84. Låten er co-skrevet av Lene Nystrøm.

Spotify

Global:

Dance The Night er #10 og er co-skrevet av Caroline Ailin.

Oppdatert 22. september kl. 14:00

Hvis vi har gått glipp av noen listeplasseringer i utlandet med norske artister, låtskrivere eller produsenter gi oss gjerne beskjed på post(at)musicnorway.no