Norge på listene i utlandet, uke 43

Skrevet av Carl Kristian Johansen 27.10.2023

Lister
Norge på listene i utlandet

Billboard

Dance The Night, med Dua Lipa co-skrevet av Caroline Ailin er på #13 på Hot 100 i sin 21. uke.

Barbie World, med Nicki Minaj og Ice Spice, sammen med Aqua, er #19 i sin 17. uke på Hot 100. Låten er co-skrevet av Lene Nystrøm.

“Barbie: The Album” med Dance The Night og Barbie World er #18 i sin 12. uke på Billboard 200.

«Starboy» av The Weeknd er #48 i sin 311. uke på albumlisten. Cashmere Cat har co-skrevet og co-produsert låtene True Colors, Attention, All I Know og Die For You.

«Anti» med Rihanna er på #93 i sin 390. uke. Fred Ball har co-skrevet og co-produsert låten Love On The Brain.

«Future Nostalgia» med Dua Lipa er #108 etter 185 uker på albumlisten med peak på #3. Caroline Ailin har vært låtskriver på låtene Don´t Start Now og Pretty Please.

Postmortem-albumet til Pop Smoke «Shoot For The Stars, Aim For The Moon» hvor man finner låten Yeah Yeah produsert av Hakan Akyol aka Hakzbeats er på #136 i sin 172. uke etter å ha debutert på #1 på Top 200 albums.

Tyskland Official Charts

Dance The Night, med Dua Lipa, co-skrevet av Caroline Ailin, er på #46 i sin 17. uke på singellisten.

«Starboy» av The Weeknd er #62 i sin 82. uke. Cashmere Cat har co-skrevet og co-produsert låtene True Colors, Attention, All I Know og Die For You.

“Barbie: The Album” med Dance The Night og Barbie World er ute etter 12 uker på albumlisten.

UK Official Charts

Dance The Night med Dua Lipa co-skrevet av Caroline Ailin er på #29 i sin 21. uke på singellisten, etter #1 forrige uke.

Starboy av The Weeknd er #50 i sin 140. uke på albumlisten. Cashmere Cat har co-skrevet og co-produsert låtene True Colors, Attention, All I Know og Die For You.

Albumet «Dua Lipa» er 96 i sin 329. uke, med peak på #3 på albumlisten. Caroline Ailin er co-låtskriver på låten New Rules.

«Future Nostalgia» med Dua Lipa ute etter 185 uker med peak på #1 på albumlisten. Caroline Ailin er co-låtskriver på låtene Don’t Start Now som er den første singelen på albumet, samt låten Pretty Please.

Shazam

Global:

Dance The Night, med Dua Lipa co-skrevet av Caroline Ailin, er #81.

Spotify

Global:

Dance The Night er #33 og er co-skrevet av Caroline Ailin.

Oppdatert 27. oktober kl. 13:00

Hvis vi har gått glipp av noen listeplasseringer i utlandet med norske artister, låtskrivere eller produsenter gi oss gjerne beskjed på post(at)musicnorway.no