Norge på listene i utlandet, uke 42

Skrevet av Carl Kristian Johansen 20.10.2023

Lister
Norge på listene i utlandet

Billboard

Dance The Night, med Dua Lipa co-skrevet av Caroline Ailin er på #28 på Hot 100 i sin 20. uke.

Barbie World, med Nicki Minaj og Ice Spice, sammen med Aqua, er #31 i sin 16. uke på Hot 100. Låten er co-skrevet av Lene Nystrøm.

“Barbie: The Album” med Dance The Night og Barbie World er #18 i sin 12. uke på Billboard 200.

«Starboy» av The Weeknd er #41 i sin 310. uke på albumlisten. Cashmere Cat har co-skrevet og co-produsert låtene True Colors, Attention, All I Know og Die For You.

«Anti» med Rihanna er på #85 i sin 389. uke. Fred Ball har co-skrevet og co-produsert låten Love On The Brain.

«Future Nostalgia» med Dua Lipa er #108 etter 184 uker på albumlisten med peak på #3. Caroline Ailin har vært låtskriver på låtene Don´t Start Now og Pretty Please.

Postmortem-albumet til Pop Smoke «Shoot For The Stars, Aim For The Moon» hvor man finner låten Yeah Yeah produsert av Hakan Akyol aka Hakzbeats er på #137 i sin 171. uke etter å ha debutert på #1 på Top 200 albums.

Hot Albums Japan: «Unforgiven» med Le Sserafim er ute etter 23. uker. Anne Judith Stokke Wik og Nermin Harambasic (begge fra Dsign) har co-skrevet låtene Unforgiven og Fire in the Belly. Stian Nyhammer Olsen og Liza Vassilieva co-skrevet Flash Forward.

Tyskland Official Charts

Dance The Night, med Dua Lipa, co-skrevet av Caroline Ailin, er på #39 i sin 16. uke på singellisten.

«Starboy» av The Weeknd er #46 i sin 81. uke. Cashmere Cat har co-skrevet og co-produsert låtene True Colors, Attention, All I Know og Die For You.

“Barbie: The Album” med Dance The Night og Barbie World er #88 i sin 12. uke på albumlisten.

UK Official Charts

Dance The Night med Dua Lipa co-skrevet av Caroline Ailin er på #24 i sin 20. uke på singellisten, etter #1 forrige uke.

Barbie World med Nicki Minaj, Ice Spice og Aqua er ute etter 14 uker. Låten er co-skrevet av Lene Nystrøm.

Starboy av The Weeknd er #42 i sin 138. uke på albumlisten. Cashmere Cat har co-skrevet og co-produsert låtene True Colors, Attention, All I Know og Die For You.

Albumet «Dua Lipa» er 79 i sin 328. uke, med peak på #3 på albumlisten. Caroline Ailin er co-låtskriver på låten New Rules.

«Future Nostalgia» med Dua Lipa er #83 i sin 185. uke med peak på #1 på albumlisten. Caroline Ailin er co-låtskriver på låtene Don’t Start Now som er den første singelen på albumet, samt låten Pretty Please.

Shazam

Global:

Dance The Night, med Dua Lipa co-skrevet av Caroline Ailin, er #68.

Spotify

Global:

Dance The Night er #27 og er co-skrevet av Caroline Ailin.

Oppdatert 20. oktober kl. 11:00

Hvis vi har gått glipp av noen listeplasseringer i utlandet med norske artister, låtskrivere eller produsenter gi oss gjerne beskjed på post(at)musicnorway.no