Norge på listene i utlandet, uke 47

Skrevet av Carl Kristian Johansen 24.11.2023

Lister
Norge på listene i utlandet

Billboard

Houdini med Dua Lipa, co-skrevet av Caroline Ailin, er ny på #11 på Hot 100.

Dance The Night med Dua Lipa, co-skrevet av Caroline Ailin, er på #20 i sin 25. uke.

Barbie World, med Nicki Minaj og Ice Spice, sammen med Aqua, er #45 i sin 21. uke. Låten er co-skrevet av Lene Nystrøm/Aqua.

Single Soon med Selena Gomez er på #77 i sin 12. uke med peak på #19. Cashmere Cat er co-låtskriver og co-produsent på låta.

“Barbie: The Album” med Dance The Night og Barbie World er #34 i sin 17. uke på Billboard 200.

«Starboy» av The Weeknd er #55 i sin 315. uke på albumlisten. Cashmere Cat har co-skrevet og co-produsert låtene True Colors, Attention, All I Know og Die For You.

«Anti» med Rihanna er på #97 i sin 394. uke. Fred Ball har co-skrevet og co-produsert låten Love On The Brain.

«Future Nostalgia» med Dua Lipa er #120 etter 188 uker på albumlisten med peak på #3. Caroline Ailin har vært låtskriver på låtene Don´t Start Now og Pretty Please.

Postmortem-albumet til Pop Smoke «Shoot For The Stars, Aim For The Moon» hvor man finner låten Yeah Yeah produsert av Hakan Akyol aka Hakzbeats er på #165 i sin 176. uke etter å ha debutert på #1 på Top 200 albums.

Tyskland Official Charts

Houdini med Dua Lipa, co-skrevet av Caroline Ailin, er ny på #17 på singelisten.

Dance The Night, med Dua Lipa, co-skrevet av Caroline Ailin, er på #55 i sin 121. uke på singellisten.

«Starboy» av The Weeknd er #72 i sin 86. uke på albumlisten. Cashmere Cat har co-skrevet og co-produsert låtene True Colors, Attention, All I Know og Die For You.

UK Official Charts

Houdini med Dua Lipa, co-skrevet av Caroline Ailin, er ny på #2 på singles chart.

Won’t Forget You med Jax Jones, D.O.D. Ina Wroldsen, Blackout CR er på #29 i sin 2. uke. Ina Wroldsen er artist og låtskriver.

Dance The Night med Dua Lipa co-skrevet av Caroline Ailin er på #39 i sin 25. uke på singellisten, etter #1 forrige uke.

Starboy av The Weeknd er #64 i sin 144. uke på albumlisten. Cashmere Cat har co-skrevet og co-produsert låtene True Colors, Attention, All I Know og Die For You.

Albumet «Dua Lipa» er 80 i sin 333. uke, med peak på #3 på albumlisten. Caroline Ailin er co-låtskriver på låten New Rules.

«Future Nostalgia» med Dua Lipa er #120 etter 188 uker på albumlisten med peak på #3. Caroline Ailin har vært låtskriver på låtene Don´t Start Now og Pretty Please.

Shazam

Global:

Houdini med Dua Lipa, co-skrevet av Caroline Ailin, er #28.

Dance The Night, med Dua Lipa co-skrevet av Caroline Ailin, er #145.

Spotify

Global:

Houdini med Dua Lipa, co-skrevet av Caroline Ailin, er #17.

Dance The Night, med Dua Lipa co-skrevet av Caroline Ailin, er #33

Oppdatert 24. november kl. 16:00

Hvis vi har gått glipp av noen listeplasseringer i utlandet med norske artister, låtskrivere eller produsenter gi oss gjerne beskjed på post(at)musicnorway.no