Norge på listene i utlandet, uke 48

Skrevet av Carl Kristian Johansen 01.12.2023

Lister
Norge på listene i utlandet

Billboard

Dance The Night med Dua Lipa, co-skrevet av Caroline Ailin, er på #31 i sin 26. uke på Hot 100.

Houdini med Dua Lipa, co-skrevet av Caroline Ailin, er #33 i sin 2. uke.

Barbie World, med Nicki Minaj og Ice Spice, sammen med Aqua, er ute etter 21 uker. Låten er co-skrevet av Lene Nystrøm/Aqua.

Single Soon med Selena Gomez er ute etter 12 uker med peak på #19. Cashmere Cat er co-låtskriver og co-produsent på låta.

“Barbie: The Album” med Dance The Night og Barbie World er #33 i sin 18. uke på Billboard 200.

«Starboy» av The Weeknd er #62 i sin 316. uke på albumlisten. Cashmere Cat har co-skrevet og co-produsert låtene True Colors, Attention, All I Know og Die For You.

«Anti» med Rihanna er på #100 i sin 395. uke. Fred Ball har co-skrevet og co-produsert låten Love On The Brain.

«Future Nostalgia» med Dua Lipa er #134 etter 190 uker på albumlisten med peak på #3. Caroline Ailin har vært låtskriver på låtene Don´t Start Now og Pretty Please.

Postmortem-albumet til Pop Smoke «Shoot For The Stars, Aim For The Moon» hvor man finner låten Yeah Yeah produsert av Hakan Akyol aka Hakzbeats er på #180 i sin 177. uke etter å ha debutert på #1 på Top 200 albums.

Tyskland Official Charts

Houdini med Dua Lipa, co-skrevet av Caroline Ailin, er på #24 på singelisten i sin 2. uke.

Dance The Night, med Dua Lipa, co-skrevet av Caroline Ailin, er på #73 i sin 22. uke på singellisten.

«Starboy» av The Weeknd er #87 i sin 87. uke på albumlisten. Cashmere Cat har co-skrevet og co-produsert låtene True Colors, Attention, All I Know og Die For You.

UK Official Charts

Houdini med Dua Lipa, co-skrevet av Caroline Ailin, er på #7 på singles chart i sin 2. uke.

Won’t Forget You med Jax Jones, D.O.D. Ina Wroldsen, Blackout CR er på #41 i sin 3. uke. Ina Wroldsen er artist og låtskriver.

Dance The Night med Dua Lipa co-skrevet av Caroline Ailin er på #55 i sin 26. uke på singellisten, etter #1 forrige uke.

Starboy av The Weeknd er #58 i sin 145. uke på albumlisten. Cashmere Cat har co-skrevet og co-produsert låtene True Colors, Attention, All I Know og Die For You.

Albumet «Dua Lipa» er 81 i sin 334. uke, med peak på #3 på albumlisten. Caroline Ailin er co-låtskriver på låten New Rules.

«Future Nostalgia» med Dua Lipa er #189 etter 188 uker på albumlisten med peak på #3. Caroline Ailin har vært låtskriver på låtene Don´t Start Now og Pretty Please.

Shazam

Global:

Houdini med Dua Lipa, co-skrevet av Caroline Ailin, er #22.

Spotify

Global:

Houdini med Dua Lipa, co-skrevet av Caroline Ailin, er #17.

Dance The Night, med Dua Lipa co-skrevet av Caroline Ailin, er #33

Oppdatert 1. desember kl. 11:00

Hvis vi har gått glipp av noen listeplasseringer i utlandet med norske artister, låtskrivere eller produsenter gi oss gjerne beskjed på post(at)musicnorway.no