Norge på listene i utlandet, uke 8

Skrevet av Carl Kristian Johansen 24.02.2023

Lister
Norge på listene i utlandet

Billboard

«Good Girl Gone Bad» med Rihanna er på #15 i sin 104. uke. Stargate og co-produsert og co-skrevet låtene Don’t Stop The Music, Hate That I Love You og Good Girl Gone Bad.

Starboy av The Weeknd er #16 i sin 107. uke. Cashmere Cat har co-skrevet og co-produsert låtene True Colors, Attention, All I Know og Die For You.

"F**k Love" med Kid Laroi er #77 i sin 134. uke på albumlisten. Cashmere Cat har co-skrevet og co-produsert låten Erase U.

«Future Nostalgia» med Dua Lipa er #67 etter 150 uker på albumlisten med peak på #3. Caroline Ailin har vært låtskriver på låtene Don´t Start Now og Pretty Please.

Postmortem-albumet til Pop Smoke «Shoot For The Stars, Aim For The Moon» hvor man finner låten Yeah Yeah produsert av Hakan Akyol aka Hakzbeats er på #57 i sin 137. uke etter å ha debutert på #1 på Top 200 albums.

Tyskland Official Charts

Gloria med Sam Smith er #34 i sin 3. uke. Stargate har co-produsert og co-skrevet låtene Love Me More, No God, Perfect, Gimme og I’m Not Here To Make Friends.

Starboy av The Weeknd er #48 i sin 47. uke. Cashmere Cat har co-skrevet og co-produsert låtene True Colors, Attention, All I Know og Die For You.

«Anti» med Rihanna er tilbake på listen på #82. Fred Ball har co-skrevet og co-produsert låten Love On The Brain.

«Future Nostalgia» med Dua Lipa er #83 etter 127 uker på albumlisten med peak på #4. Caroline Ailin har vært låtskriver på låtene Don´t Start Now og Pretty Please.

Eldbjørg Hemsing og Arctic Philharmonic var #83 i sin første uke med albumet «Arctic», men er ute uken etter.

UK Official Charts

Gloria med Sam Smith er #19 i sin 3. uke. Stargate har co-produsert og co-skrevet låtene Love Me More, No God, Perfect, Gimme og I’m Not Here To Make Friends.

Starboy av The Weeknd er #31 i sin 105. uke. Cashmere Cat har co-skrevet og co-produsert låtene True Colors, Attention, All I Know og Die For You.

«Anti» med Rihanna er tilbake på listen på #39. Fred Ball har co-skrevet og co-produsert låten Love On The Brain.

«Good Girl Gone Bad» med Rihanna er tilbake på #42 i sin 181. uke. Stargate og co-produsert og co-skrevet låtene Don’t Stop The Music, Hate That I Love You og Good Girl Gone Bad.

«Future Nostalgia» med Dua Lipa er #55 i sin 151. uke med peak på #1 på albumlisten. Caroline Ailin er co-låtskriver på låtene Don’t Start Now som er den første singelen på albumet, samt låten Pretty Please.

Albumet «Dua Lipa» er #74 i sin 294. uke, med peak på #3 på albumlisten. Caroline Ailin er co-låtskriver på låten New Rules.

Loud med Rihanna er tilbake på #81 i sin 112. uke. Stargate har co-produsert og co-skrevet låtene S&M, What’s My Name og Only Girl (In the World).

Sverigetopplistan

Åtta shots med Broiler og ODZ er #25 Medvetslös med Loam og Ringnes-Ronny er #39

Medvetslös med Loam og Ringnes-Ronny er #88.

Shazam

Global:

I'm not here to make friends med Sam Smith er co-skrevet og co-produsert av Stargate og på #94

Die For You med The Weeknd, co-skrevet og co-produsert av Cashmere Cat, er #108

Spotify

Global Top 200: Die For You med The Weeknd, co-skrevet og co-produsert av Cashmere Cat, er #12.

Oppdatert 24. februar kl. 12:00

Hvis vi har gått glipp av noen listeplasseringer i utlandet med norske artister, låtskrivere eller produsenter gi oss gjerne beskjed på post(at)musicnorway.no