Norge på listene i utlandet, uke 9

Skrevet av Carl Kristian Johansen 03.03.2023

Lister
Norge på listene i utlandet

Billboard

Die For You, co-produsert og co-skrevet av Cashmere Cat er “#7 på Hot 100 i sin 30. uke.

«Anti» med Rihanna er på #82 på Billboard 200 albums. Fred Ball har co-skrevet og co-produsert låten Love On The Brain.

«Starboy» av The Weeknd er #14 i sin 107. uke. Cashmere Cat har co-skrevet og co-produsert låtene True Colors, Attention, All I Know og Die For You.

«Good Girl Gone Bad» med Rihanna er på #42 i sin 105. uke. Stargate og co-produsert og co-skrevet låtene Don’t Stop The Music, Hate That I Love You og Good Girl Gone Bad.

Gloria med Sam Smith er #46 i sin 4. uke. Stargate har co-produsert og co-skrevet låtene Love Me More, No God, Perfect, Gimme og I’m Not Here To Make Friends.

Postmortem-albumet til Pop Smoke «Shoot For The Stars, Aim For The Moon» hvor man finner låten Yeah Yeah produsert av Hakan Akyol aka Hakzbeats er på #57 i sin 138. uke etter å ha debutert på #1 på Top 200 albums.

«Future Nostalgia» med Dua Lipa er #66 etter 151 uker på albumlisten med peak på #3. Caroline Ailin har vært låtskriver på låtene Don´t Start Now og Pretty Please.

"F**k Love" med Kid Laroi er #91 i sin 135. uke på albumlisten. Cashmere Cat har co-skrevet og co-produsert låten Erase U.

Tyskland Official Charts

«Gloria» med Sam Smith er #56 i sin 4. uke. Stargate har co-produsert og co-skrevet låtene Love Me More, No God, Perfect, Gimme og I’m Not Here To Make Friends.

«Starboy» av The Weeknd er #30 i sin 48. uke. Cashmere Cat har co-skrevet og co-produsert låtene True Colors, Attention, All I Know og Die For You.

«Anti» med Rihanna er tilbake på listen på #98. Fred Ball har co-skrevet og co-produsert låten Love On The Brain.

Eldbjørg Hemsing og Arctic Philharmonic var #69 i sin første uke med albumet «Arctic», men er ute uken etter.

«Future Nostalgia» med Dua Lipa er #83 etter 127 uker på albumlisten med peak på #4. Caroline Ailin har vært låtskriver på låtene Don´t Start Now og Pretty Please.

UK Official Charts

Starboy av The Weeknd er #27 i sin 106. uke. Cashmere Cat har co-skrevet og co-produsert låtene True Colors, Attention, All I Know og Die For You.

Gloria med Sam Smith er #35 i sin 4. uke. Stargate har co-produsert og co-skrevet låtene Love Me More, No God, Perfect, Gimme og I’m Not Here To Make Friends.

«Anti» med Rihanna er på #40 i sin 62. uke. Fred Ball har co-skrevet og co-produsert låten Love On The Brain.

«Good Girl Gone Bad» med Rihanna er tilbake på #55 i sin 182. uke. Stargate og co-produsert og co-skrevet låtene Don’t Stop The Music, Hate That I Love You og Good Girl Gone Bad.

«Future Nostalgia» med Dua Lipa er #54 i sin 152. uke med peak på #1 på albumlisten. Caroline Ailin er co-låtskriver på låtene Don’t Start Now som er den første singelen på albumet, samt låten Pretty Please.

Albumet «Dua Lipa» er #69 i sin 295. uke, med peak på #3 på albumlisten. Caroline Ailin er co-låtskriver på låten New Rules.

Sverigetopplistan

Åtta shots med Broiler og ODZ er #40

Shazam

Global:

Die For You med The Weeknd, co-skrevet og co-produsert av Cashmere Cat, er #25

I'm not here to make friends med Sam Smith er co-skrevet og co-produsert av Stargate og på #107

Spotify

Global Top 200: Die For You med The Weeknd, co-skrevet og co-produsert av Cashmere Cat, er #14.

Oppdatert 3. mars. februar kl. 14:00

Hvis vi har gått glipp av noen listeplasseringer i utlandet med norske artister, låtskrivere eller produsenter gi oss gjerne beskjed på post(at)musicnorway.no