Norge på listene i utølandet, uke 23

Skrevet av Carl Kristian Johansen 09.06.2022

Lister
Norge på listene i utlandet

Billboard

Stay med Kid Laroi og Justin Bieber, co-produsert og co-skrevet av Cashmere Cat, er på #10 i sin 47. uke på Hot 100. Billboard 200 var ikke tilgjengelig på tidspunktet artikkelen ble oppdatert så under ligger forrige ukes albumplasseringer:

Postmortem-albumet til Pop Smoke «Shoot For The Stars, Aim For The Moon» hvor man finner låten Yeah Yeah produsert av Hakan Akyol aka Hakzbeats er på #30 i sin 100. uke etter å ha debutert på #1 på Top 200 albums.

«Future Nostalgia» med Dua Lipa er #31 etter 113 uker på albumlisten med peak på #3. Caroline Ailin har vært låtskriver på låtene Don´t Start Now og Pretty Please.

"F**k Love" med Kid Laroi er #33 i sin 97. uke på albumlisten. Cashmere Cat har co-skrevet og co-produsert låten Erase U.

Tyskland Official Charts

Stay med Kid Laroi og Justin Bieber, co-produsert og co-skrevet av Cashmere Cat, er #41 i sin 47. uke på singellisten.

UK Official Charts

Stay med Kid Laroi og Justin Bieber, co-produsert og co-skrevet av Cashmere Cat, er #70 i sin 47. uke med peak på #2.

«Future Nostalgia» med Dua Lipa er #27 i sin 114. uke med peak på #1 på albumlisten. Caroline Ailin er co-låtskriver på låtene Don’t Start Now som er den første singelen på albumet, samt låten Pretty Please.

Albumet «Dua Lipa» med Dua Lipa er #43 i sin 261. uke. – New Rules, co-skrevet av Caroline Ailin. – Genesis er co-skrevet/co-produsert av Andreas Schuller/Axident.

Postmortem albumet til Pop Smoke «Shoot For The Stars, Aim For The Moon» hvor man finner låten Yeah Yeah produsert av Hakan Akyol aka Hakzbeats er #51 i sin 100. uke med peak på #1.

Sverigetopplistan

Medvetslös (Ringnes-Ronny remix) av Loam & Ringnes-Ronny er #41.

Stay med The Kid Laroi og Justin Bieber er #60 etter debut på #1, låten er co-written og co-produsert av Cashmere Cat/Magnus Høiberg.

Give that Wolf a Banana med Subwoolfer er #75.

Shazam

Global:

Stay med The Kid Laroi og Justin Bieber er #78, låten er co-skrevet og co-produsert av Cashmere Cat/Magnus Høiberg.

USA:

Stay med The Kid Laroi og Justin Bieber er #78

Spotify

Global Top 200:

Stay med The Kid Laroi og Justin Bieber er #15.

Don’t Start Now med Dua Lipa #121

Oppdatert 9. mai kl. 15:30

Hvis vi har gått glipp av noen listeplasseringer i utlandet med norske artister, låtskrivere eller produsenter gi oss gjerne beskjed på post(at)musicnorway.no.