Norge på listene i utlandet, uke 24

Skrevet av Carl Kristian Johansen 17.06.2022

Lister
Norge på listene i utlandet

Billboard

Stay med Kid Laroi og Justin Bieber, co-produsert og co-skrevet av Cashmere Cat, er på #11 i sin 48. uke på Hot 100. Billboard 200 var ikke tilgjengelig på tidspunktet artikkelen ble oppdatert så under ligger forrige ukes albumplasseringer:

Postmortem-albumet til Pop Smoke «Shoot For The Stars, Aim For The Moon» hvor man finner låten Yeah Yeah produsert av Hakan Akyol aka Hakzbeats er på #31 i sin 101. uke etter å ha debutert på #1 på Top 200 albums.

«Future Nostalgia» med Dua Lipa er #32 etter 114 uker på albumlisten med peak på #3. Caroline Ailin har vært låtskriver på låtene Don´t Start Now og Pretty Please.

"F**k Love" med Kid Laroi er #34 i sin 98. uke på albumlisten. Cashmere Cat har co-skrevet og co-produsert låten Erase U.

Tyskland Official Charts

Stay med Kid Laroi og Justin Bieber, co-produsert og co-skrevet av Cashmere Cat, er #42 i sin 48. uke på singellisten.

"Bratan" med Olexesh er ny på #9 på albumlisten. Dio Mudara har co-skrevet og produsert låta Etwas Werden på albumet. "Bratan" topper den tyske hip hop-listen. Les mer HER

UK Official Charts

Stay med Kid Laroi og Justin Bieber, co-produsert og co-skrevet av Cashmere Cat, er #68 i sin 48. uke med peak på #2.

«Future Nostalgia» med Dua Lipa er #32 i sin 115. uke med peak på #1 på albumlisten. Caroline Ailin er co-låtskriver på låtene Don’t Start Now som er den første singelen på albumet, samt låten Pretty Please.

Albumet «Dua Lipa» med Dua Lipa er #48 i sin 262. uke.
New Rules, co-skrevet av Caroline Ailin.
Genesis er co-skrevet/co-produsert av Andreas Schuller/Axident.

Postmortem albumet til Pop Smoke «Shoot For The Stars, Aim For The Moon» hvor man finner låten Yeah Yeah produsert av Hakan Akyol aka Hakzbeats er #46 i sin 101. uke med peak på #1.

Sverigetopplistan

Medvetslös (Ringnes-Ronny remix) av Loam & Ringnes-Ronny er #36.

Stay med The Kid Laroi og Justin Bieber er #62 etter debut på #1, låten er co-written og co-produsert av Cashmere Cat/Magnus Høiberg.

Give that Wolf a Banana med Subwoolfer er ute.

Shazam

Global:

Stay med The Kid Laroi og Justin Bieber er #90, låten er co-skrevet og co-produsert av Cashmere Cat/Magnus Høiberg.

USA:

Stay med The Kid Laroi og Justin Bieber er #81

Spotify

Global Top 200:

Stay med The Kid Laroi og Justin Bieber er #16.

Don’t Start Now med Dua Lipa #127

Oppdatert 17. juni kl. 11:00

Hvis vi har gått glipp av noen listeplasseringer i utlandet med norske artister, låtskrivere eller produsenter gi oss gjerne beskjed på post(at)musicnorway.no.