Norwegian Arts Abroad søker praktikant

Ønsker du jobberfaring fra kultur, kommunikasjon og internasjonale relasjoner? Søknadsfrist 1. juli

Skrevet av Tina Brodal 15.06.2021

NAA logo 600 600x400

Norwegian Arts Abroad legger til rette for å skape nye muligheter for norske kunstnere internasjonalt gjennom profilering, nettverksbygging, kompetanseprogram og tilskuddsordninger. Nå søker vi en praktikant til PR-avdelingen for høsten 2021.

Stillingen egner seg for deg som studerer eller nettopp har fullført studier i relevante fag. Du vil få særlig ansvar for å nå et internasjonalt publikum gjennom kanalene for sosiale medier og nettverket til Norwegian Arts Abroad.

Du vil være en del av kontorfellesskapet til Music Norway, NORLA og Danse- og teatersentrum som er samlokalisert på Solli Plass.

Hos oss blir du en del av et kreativt miljø i spennende bransjer som jobber tett med kulturlivet i alle sjangre. I løpet av tiden hos oss vil du få praktisk kompetanse i å koble det norske og internasjonale kunst- og kulturlivet, bidra med å promotere våre kreative næringer internasjonalt, du får faglig innsikt i hele kulturfeltet, og ikke minst får du kontakt med våre nettverk både i Norge og internasjonalt.

Som praktikant hos oss vil du jobbe særlig med:

  • PR-arbeid fra idé til publisering
  • Lage og publisere innhold for sosiale medier og nyhetsbrev
  • Kartlegge internasjonale mediekanaler
  • Research og datainnhenting
  • Promotere og delta i praktisk gjennomføring av prosjekter
  • Logistikk og rapportering av prosjekter

Du bør ha stor interesse for kultur, medier og nettverksbygging. Du må kunne skrive godt på engelsk og håndtere relevante mediekanaler. Du er kreativ og produserer og presenterer saker både skriftlig og visuelt (foto/video). Vår praktikant vil også delta i aktiviteter i våre respektive organisasjoner etter behov.

Skriv litt om deg selv og send oss en mail.

Vi tar imot søknader fortløpende, og kaller inn aktuelle kandidater til intervju så raskt som mulig. Vi holder til i Observatoriegata 1B, 0254 Oslo.

Arbeidstiden er fleksibel innenfor 3 dager i uken i en begrenset praksisperiode. Detaljer utover dette kan du få ved å kontakte oss.

Søknad med relevant CV og referanser sendes senest 1. juli til Ellen Olerud på ellen.olerud@norla.no. Spørsmål om stillingen kan rettes til Ellen Olerud i NORLA og Geir Lindahl i Danse- og teatersentrum (DTS) på geir@pahn.no.

Om Norwegian Arts Abroad:

Norwegian Arts Abroad er et nettverk av Office of Contemporary Art Norway (OCA), Music Norway, Danse- og teatersentrum (DTS), Norwegian Crafts, Design og arkitektur Norge (DOGA), Norsk Filminstitutt (NFI) og NORLA. Medlemsorganisasjonene jobber som brobyggere mellom politisk ledelse, forskningsmiljøer og kulturnæringer – og kobler disse sammen med offentligheten. Nettverket er en del av Kulturdepartementets virkemiddelapparat og fungerer som rådgivere for Utenriksdepartementet.