Ønsker du innsikt til å forstå musikkbransjen globalt?

NY:LON Connect kommer tilbake for sin sjette utgave med markedsinnsikt om Afrika som hovedtema.

Skrevet av Kristiane Lunde 20.12.2021

NY:LON Connect
NY:LON Connect

Det globale musikkmøtet i NY:LON Connect, opprettet av Music Biz og Music Ally, forener musikkbransjen fra hele verden for å diskutere og debattere problemene som vil påvirke musikkindustrien. Arrangementet fungerer som et forum for strategisk debatt på høyt nivå om de største problemene som den globale musikkbransjen står overfor i 2022. Bli med digitalt 18. - 21. januar.

År etter år har arrangementet hatt et program som utforsker musikkens fremtid, hvordan drive positiv endring i bransjen, diskuterer nye trender, økte nettverksmuligheter, diskusjoner som vil påvirke fremtiden til den globale musikkbransjen og mer.

Arrangementet er delt opp i ulike tema. Disse er:

TEMA 1: STREAMING – MAKING THE BUSINESS WORK
Sponset av Chartmetric og Feed Media Group

TEMA 2: DISTRIBUTION – SHIFTING SERVICES & EMERGING MARKETS
Sponset av The Orchard

TEMA 3: PUBLISHING – BUYING & MANAGING CATALOGS
Sponset av Muserk

TEMA 4: INTERNATIONAL – AFRICA
Sponset av MRC Data

TEMA 5: VALUES-BASED MUSIC ECONOMY
Sponset av MQA og Family in Music

TEMA 6: NEW FRONTIERS FOR MUSIC – GAMING & THE METAVERSE
Sponset av AudioMob

TEMA 7: TECHNOLOGY – AI & IN-CAR MUSIC
Sponset av LyricFind

FOCUS ON DIVERSITY AND CREATING CHANGE
Sponset av TuneCore

Nå kan du søke om deltagelse på digitale møteplasser. Gjennom denne ordningen kan du søke om å få dekket kostnadene for en digital billett til den arenaen som passer deg best akkurat nå.

NY:LON Connect 2022 vil finne sted via Socio, en virtuelle eventplattform. Der kan man se live-økter og chatte via Google Chrome-nettleseren eller iPhone/Android-appen. For de som ikke kan stille inn live, vil opptak av økter være tilgjengelig kort tid etter at de er avsluttet. Socio tilbyr også virtuelle nettverksfunksjoner slik at deltakerne kan møte hverandre under pauser i programmet. Det er også en virtuell nettverkssalong hvor deltakerne kan møte hverandre, og en sosial veggfunksjon for viktige arrangementsoppdateringer og brukerinnlegg.

Les mer om arrangementet HER.