Søk på årets masterclass!

Et skreddersydd program for unge, profesjonelle aktører i musikkbransjen

Skrevet av Tina Brodal 04.05.2021

Masterdeltagerne 2020/2021
Masterdeltagerne 2020/2021

For femte år på rad ser Music Norway etter unge, dyktige og fremoverlente bransjetalenter i norsk musikkbransje, som vil delta på vårt skreddersydde ledelsesprogram.

Søknadsfrist: 11. juni 2021. Søk i skjema nederst i saken.

Hva er masterclass?
Masterclass er et kompetanseprogram (1 år) som skal sikre rekruttering av yngre bransjetalenter med internasjonale vekstambisjoner. I tillegg til fem faglige samlinger i innland/utland får hver programdeltaker tilbud om mentorveiledning.

Programmet har som mål å ruste deltagerne opp til å lede et selskap samt forvalte rettigheter og karrierer i Norge og internasjonalt. Alle deltagere vil bli bedt om å ta med et konkret prosjekt fra din arbeidshverdag inn i programmet, og programinnholdet vil relateres tilbake til praktiske utfordringer i ditt selskap og i dine prosjekter.

Gjennom fagsamlinger i 2021/2022 vil deltakerne tilegne seg relevant kompetanse innenfor alt fra musikkbransjekunnskap til tematikk som forretningsutvikling, strategi, ledelse, konflikthåndtering, forhandling og presentasjonsteknikk.

Programmet har oppstart august 2021 og gjøres i samarbeid med musikkontorene i Norge.

Bygg verdifulle relasjoner
I Masterclass vil du møte sentrale aktører fra norsk og internasjonal bransje som vil dele fra sine beste og verste øyeblikk i karrieren;

-Hva skal egentlig til for å lykkes internasjonalt?

-Hvordan leder man seg selv oppe i det hele?

-Hva er de beste rådene de aldri fikk?

Du vil møte et trygt rom der erfaringsutveksling fra programdeltakernes egen arbeidshverdag vil spille alle bedre og hvor du vil bygge verdifulle relasjoner, som du tar med deg videre inn i ditt framtidige arbeid.

Samlingene vil hovedsakelig finne sted i Norge, men en modul vil bli lagt til et relevant internasjonalt marked. Programdeltakerne vil motta reisetilskudd ved behov. Programmet har en egenandel på 1500 NOK.

Hvem kan søke?
Masterclass er et program for bransjeaktører, under 30 år, som forvalter eller jobber aktivt med norske rettigheter. Internasjonal virksomhet bør være en uttalt ambisjon.

Masterclass har på kort tid rukket å bli et av våre mest populære program. Les mer om deltagerne fra fjorårets runde her: https://musicnorway.no/prosjekter/master-2020-2021

For spørsmål om Masterclass, ta kontakt med prosjektleder Nina Finnerud i Music Norway på nina@musicnorway.no.