Ta en virtuell reise til Mumbai

Bli oppdatert på det indiske musikkmarkedet på All About Music 2021

Skrevet av Carl Kristian Johansen 07.09.2021

India
Fra den norsk-britiske mottakelsen på det norske generalkonsulatet i Mumbai i forbindelse med trade mission til All About Music i 2019. (Foto: Helene D. Broch)

All About Music-konferansen arrangeres 27. til 29. september for 5. året på rad. Vanligvis for fullsatte konferansesaler i Mumbai, men for andre året i digital versjon. Konferansen trekker musikkbransje fra hele verden som ønsker å holde seg oppdatert på hva som skjer i dette spennende og sterkt voksende markedet.

Konferansen har fire fokusområder i årets utgave. Regional musikk, independent og non-film musikk (dvs. ikke Bollywoodmusikk), inntektsmuligheter og utvikling på mus tech- området.

Les også vårt Veikart til India

Blant foredragsholdere og panelister finner vi bransjetunge navn som Devraj Sanyal, Managing Director Og CEO i Universal Music Group India og Sør Asia, Mandar Thakur, COO i Times Music (musikkdivisjonen av media konglomeratet The Times of India).

- India er et spennende musikkmarked i stadig utvikling og vekst som det er interessant å følge med på. India streamer musikk i store mengder og er et marked de som satser globalt bør kunne noe om, sier Helene Broch, senior rådgiver i Music Norway.

Les mer om konferansen og meld deg på HER