Åpent hus - Fremtidsutsikter 2022

Starter
Fra  —  Til

Oslo, Norge

Reopen 3

Music Norway inviterer til åpent hus der vi ser fremover. Hvordan blir mulighetene internasjonalt den neste tiden, hvor skal du satse og hvem vil investere i dine prosjekter? Vi har kaffe på kanna og gode råd – helt gratis.

Igjen inviterer vi til Åpent hus på vårt kontor i Oslo. Det er på tide å se fremover, og rigge for gjenåpning av verden. Hvor står vi og hvor går vi nå. Gjør deg klar for litt faglig påfyll tirsdag 16. november, kl. 14:00 - 16:00

Music Norway, sammen med musikkbransjen skal vi skape internasjonale suksesshistorier.

Hvem er Music Norway, og hvordan kan vi hjelpe deg som bransjeaktør eller musiker til en videre internasjonal karriere. Hvilken kompetanse sitter vi med, hvilke virkemidler har vi og hvor blir du kjent med de rette aktørene.

Kathrine Synnes Finnskog, Direktør Music Norway

Utenriksdepartementet investeringer og fremtidsvisjoner

Hvert år investerer Utenriksdepartemenetet i internasjonal aktivitet for musikkbransjen i Norge. Hvordan ser de på gjenåpningen av verden og hvorfor er denne investeringen viktig for Norge.

Marit Gjelten, Avdelingsdirektør Kulturseksjonen, Utenriksdepartementet

Hvordan søke Music Norways tilskuddsordninger

Våre tilskuddsordninger for reisevirksomhet og markedsføring er noen av våre viktigste virkemidler for å hjelpe på veien i en internasjonal satsning. Hvor kan du søke når, og hva er viktig for fagutvalget å lese i søknadene.

Pål Dimmen, rådgiver tilskuddsordninger Music Norway

Investeringer i musikkbransjen

Finnes det andre måter å hente penger på enn gjennom tilskuddsordningene? Vi gir tips og triks for hvordan du bør henvende deg til potensielle investeringspartnere og hva de ser etter. Jennifer har tidligere hentet penger fra BUZZ i Bergen og Frank har erfaring med investeringer i musikktech selskapet oiid.

Jennifer Gunn, rådgiver Music Norway og Frank Østevold gründer og CCO oiid