Markedsveiledning med Paul Hughes 31. mai i Oslo

Starter
Klokken

Music Norway, Norge

Book personlig markedsveiledning med Paul Hughes når han besøker Oslo, onsdag 31. mai.

Er du interessert i hvordan man navigerer internasjonalt i det klassiske feltet? Hvordan løfte karrieren, kommunisere, eller jobbe med orkester management? Søk veiledning med Paul Hughes, tidligere orkestersjef for BBC UK.

Søk markedsveiledning med Paul Hughes via skjema nederst på denne siden, innen søndag 21. mai kl 12.00.

Paul Hughes

Music Norway har funnet frem til et knippe musikkbransjefolk fra vårt nettverk som er eksperter innenfor sitt definerte marked, og som er tilgjengelige for rådgivning. Slik har du mulighet til å få de beste lokale rådene i noen av de mest fremtredende musikkmarkedene.

Onsdag 31. mai besøker Paul Hughes Oslo, og det vil være mulig å booke personlig møte for veiledning fra ham om markedet i UK. Paul var direktør for BBC Symphony Orchestra og Chorus, og BBC-sangerne. Under hans lederskap har BBC-ensemblene turnert verden rundt, spilt inn en stor katalog, utvidet sitt publikum live, på lufta og på sosiale medier. Han har gjennomført et bredt spekter av innovative utdannings- og publikumsutviklingsprosjekter og vært en stemme for ny musikk, nye komponister og nye artister.

Kulturendring har vært et kjennetegn på ensemblene Paul Hughes har ledet, og han har åpnet opp for tilgang til nye målgrupper og markeder. I tillegg har han samarbeidet med det bredt spekter av artister fra klassisk musikk, rock og pop, litteratur og TV, fra Laura Mvula til Neil Gaiman og Monty Python-teamet.

Paul har en stor lidenskap i å oppdage og dyrke den neste generasjonen musikere og publikum.

Music Norway har gjort veiledningsavtaler med et knippe musikkbransjefolk som er eksperter innenfor sitt definerte marked, disse kan du nå få øke om å få veiledningstime med. Bruk søknadsskjemaet under og sjekk ut prosjektet for hvilke andre veiledere vi har tilgjengelig og hvordan det fungerer.

Søk markedsveiledning med Paul Hughes via skjema nederst på denne siden, innen søndag 21. mai kl 12.00.

Du vil få tildelt tid, 30 minutter mellom kl 10 - 16. Møtene vil finne sted på kontoret til Music Norway, Observatoriegata 1b.

Påfølgende dag, torsdag 1. juni, inviterer vi til møteplass og samtale rundt programmering i orkestre, der Paul Hughes deltar med sin erfaring og innsikt. Arrangementet er åpent, men krever påmelding. Mer info og link til påmelding her.