Masterclass Samling #4

Starter  —  Slutter

Bergen, Norge

Bergen

Vi tar med oss Master gjengen og tar fjerde samling i Bergen.

PROGRAM:

Torsdag 6 mai

11:00 – 13:00 Åpent forum: De som vil deler tanker, ideer, utfordringer eller ting dere har fått til siden sist. Hvis noen vil ha feedback på låter eller artister legger vi opp til det, bare meld til meg på forhånd.

13:00 Lunch

14:00 – 15:00 Team AURORA

Sammen med Geir Luedy møter vi det internasjonale teamet til AURORA og snakker om hvordan det hele begynte og veien fram til i dag.

Panel:Geir Luedy – Manager, MADEOlly Ward – Booking Agent, UTASam Mumford – A&R Manager, DeccaCharlote Kindred – Senior Campaign Manager, Universal Music Group UK

AURORAs karriere har gått rett til himmels, og hun har for lengst passert 1 milliard streams totalt. Med utstrakt turnering til alle verdensdeler og med hits som bl.a. Running with the Wolves, Runaway, The River og Into the Unkown, har hun opparbeidet seg en stor fanskare og fått stor oppmerksomhet langt utenfor landegrensene.

Hun har også nærmest hatt klippekort på en rekke store og viktige tv- og radioshow rundt i verden som The Tonight Show starring Jimmy Fallon, Nobels Fredspriskonsert, Skavlan, The Late Show with Stephen Colbert, Howard Stern og Conan. I tillegg har hun spilt på flere av verdens største festivaler som Coachella, Glastonbury, Roskilde, Lollapalooza etc.

Etter hun ble invitert med på å bidra til kjenningslåten til Frozen 2, Into The Unkown, ble låten nominert til “Best Original Song”, med påfølgende opptreden på selveste Oscar- utdelingen i 2020.

For tiden klatrer AURORA sin første single fra 2015, Runaway, på listene rundt I verden etter at den begynte å trende på Tik Tok internasjonalt august 2020.

Music Norway | Observatoriegaten 1B | 0254 Oslo, Norway | +47 22 55 74 80 | www.musicnorway.no | Org. nr. 999 110 029

15:00 – 16:00 Internasjonal strategi og nettverk med Geir Luedy, MADE Managment

Vi snakker med Geir Luedy om hans historie som manager og hvordan han gang på gang får ukjente artister til bli globale stjerner. Hvor viktig er et internasjonalt nettverk og hvordan bygger man og bruker dette strategisk? Åpent for spørsmål fra alle.

Pause

16:15 – 17:00 – Status Mentor

Vi tar en prat om mentor og deler hva vi har lært fra de så langt


Fredag 7 Mai

09:30 Kaffe og recap av gårsdagen

10:00 – 11:00 Workshop: Hvordan ønsker vi at den norske musikkbransjen skal være i fremtiden.

11:00 – 11:30 Internasjonalt team med Kygo

Vi møter Jan Magnus Bjørdal, stefar og co-manageren til Kygo som forteller oss litt om hvordan de jobber internasjonalt med teamet til Kygo og strategien rundt. Åpent for spørsmål fra alle.

11:30 – 12:00 Presentasjon av Oiid med Frank Østevold

Pause

12:15 Recap av samlingen og litt info om siste samling 2 og 3 juni.