Masterclass - samling #5

Starter  —  Slutter

Oslo, Norge

Espen Grotnes, Adil Svendsen Laatyaoui, Stephanie Owusu og Mina Ingebretsen på Masterclass-samling. (Foto: Henning Lefsaker)
Espen Grotnes, Adil Svendsen Laatyaoui, Stephanie Owusu og Mina Ingebretsen på Masterclass-samling. (Foto: Henning Lefsaker)

Masterclass er et kompetanseprogram som skal sikre rekruttering av yngre bransjetalenter med internasjonale vekstambisjoner. I tillegg til faglige samlinger i innland/utland får hver programdeltaker tilbud om mentorveiledning.

Gjennom seks samlinger i løpet av 2023 skal deltagerne gjennom et skreddersydd program hvor vi ser på utfordringer og muligheter i dagens globale musikkbransje.

Samling #5 i Masterclass-programmet for 2023 skjer torsdag 12. og fredag 13. oktober i Oslo.

I løpet av de to dagene skal deltagerne gjennom en Fan Community Building-seanse med Tamsin Sharp fra Levellr https://www.levellr.com/ der hun skal snakke om hvordan bygge fan communities på plattformer som Discord og Telegram.

Masterclass-deltager Stephanie Owusu skal gi en innføring i Afrobeay og prosjektet AfriNordic, og Yewande kommer å gjør en introduksjon til musikk markedene på det afrikanske kontinentet: Hvem er de sentrale aktørene, sjangrene, hva er mulighetene og utfordringene og hvordan kan vi bygge broer, samt stimulere til samarbeid mellom Norge og de ulike markedene.

Yewi jobber på tvers av PR og brand partnership internasjonalt. Yewi har jobbet med selskaper som Red Bull, Afronation, Outlook, Dimensions Festival, Live Nation og Warner Music. Hun har lang erfaring i musikkbransjen og har gjort kampanjer for britiske artister som Jammz og Lioness samt internasjonale tastemakers som M.anifest (Ghana) og Odunsi (Nigeria).