Nordic Opportunity Week 2024

Starter  —  Slutter

Los Angeles, USA

NOW 2023 DAY 2 Photo by Aga Visuals DAG2121
Paneldebatt NOW 2023 Photo by Aga Visuals

Den nordiske kreative industrien møter Hollywood i en uke fylt med spennende seminarer om aktuelle temaer og gode nettverksmuligheter.

6.-10. mars arrangeres Nordic Opportunity Week (NOW) i Los Angeles, en plattform for musikk og kreativ bransje. For musikere, komponister, produsenter og musikkselskap i Norge med planer om å utvide sitt virke til LA og Hollywood gir NOW 2024 en unik mulighet til å nettverke med lokal bransje og andre nordiske aktører innen musikk i LA. Man får lære av de beste og utforske nye veier for musikk, spesielt innenfor sync for film, TV og spill.

Meld deg på NOW og få tilgang til ny kunnskap og gode nettverksmuligheter. Meld deg på HER og få 20% rabatt med koden MN20.

NOW 2023 DAY 2 Photo by Aga Visuals DAG2100
Oscar, Emmy, Grammy vinner Ludwig Göransson og Jesper Thorsson i samtale under NOW 2023 Photo by Aga Visuals

NOW tilbyr

  • Nettverksbygging på høyt nivå: Møt nøkkelpersoner fra musikk- og underholdningsindustrien i LA, inkludert musikk-supervisors, regissører og spillutviklere.
  • Utforsk kreativ innovasjon: Lytt til diskusjoner om blant annet trender innen synkronisering, AI, pitching og lanseringsteknikker, og hvordan disse kan forme fremtiden for musikk, film, TV-serier og spill i Los Angeles' pulserende underholdningsindustri.

Du vil blant annet høre panelister som:

  • Josh Swedelson, Music Creative Manager hos Netflix, vil dele sin erfaring med å velge musikk som forsterker historiefortelling i noen av de mest populære seriene på strømmeplattformen.
  • Albhy Galuten, CEO av Agora Media, er en Grammy-vinnende musikkprodusent og teknologiekspert kjent for sitt arbeid med Bee Gees og betydelige bidrag til musikkteknologi.
  • Hunter George Executive Director på Guild of Music Supervisors
  • Kjetil Njoten, Global Head of Creative at IMAX
  • Maya Brooks Director of Series Publicity at Netflix

Bli inspirert og utvid nettverk

NOW 2024 er ikke bare en konferanse; det er en brobygger for norske musikere som ser mot internasjonal ekspansjon. Gjennom paneler, diskusjoner og eksklusive mixere får man tilgang til kunnskap og kontakter som kan åpne nye dører i musikkbransjen internasjonalt.

NOW-2023 Mixer
Mixer på NOW 2023

Music Norway er ikke ansvarlig for innhold eller avvikling av NOW, men kun en videreformidler av mulighet for deltakelse.