NY:LON Connect

Starter  —  Slutter

Online, Afrika

NY:LON Connect
NY:LON Connect

Ønsker du innsikt til å forstå musikkbransjen globalt? NY:LON Connect kommer tilbake for sin sjette utgave med markedsinnsikt om Afrika som hovedtema.

Det globale musikkmøtet i NY:LON Connect, opprettet av Music Biz og Music Ally, forener musikkbransjen fra hele verden for å diskutere og debattere problemene som vil påvirke musikkindustrien. Arrangementet fungerer som et forum for strategisk debatt på høyt nivå om de største problemene som den globale musikkbransjen står overfor i 2022. Bli med digitalt 18. - 21. januar.

NY:LON Connect 2022 vil finne sted via Socio, en virtuelle eventplattform. Der kan man se live-økter og chatte via Google Chrome-nettleseren eller iPhone/Android-appen. For de som ikke kan stille live, vil opptak av økter være tilgjengelig kort tid etter at de er avsluttet. Socio tilbyr også virtuelle nettverksfunksjoner slik at deltakerne kan møte hverandre under pauser i programmet. Det er også en virtuell nettverkssalong hvor deltakerne kan møte hverandre, og en sosial veggfunksjon for viktige arrangementsoppdateringer og brukerinnlegg.