Ultimas internasjonale delegatprogram

Starter
Klokken

Oslo, Norge

Ultima 2022: Caterina Barbieri på MUNCH (Foto: Signe Fuglesteg Luksengard) [*]
Ultima 2022: Caterina Barbieri på MUNCH (Foto: Signe Fuglesteg Luksengard)

Ultima, Music Norway og Utenriksdepartementet inviterer en rekke norske og internasjonale aktører til Oslo for å feire mangfoldet av nyskapende og eksperimentell musikk og lydkunst mellom 14. og 23. september.

Ultimas gjesteprogram samler kuratorer, presse, forlag, plateselskap, komponister og utøvere fra sentrale institusjoner innen kunstmusikkfeltet i Norge og internasjonalt. Deltakelse på Ultimafestivalens gjesteprogram gir en unik mulighet til å møte noen av de beste aktørene i musikkbransjen gjennom formelle og uformelle aktiviteter.

Gjesteprogrammet vil i år foregå gjennom hele festivalperioden med en rekke faglige og sosiale møteplasser, kunstnerisk program og nettverksmøter. Ved å delta i Ultimas gjesteprogram vil du få mulighet til å etablere kontakt med aktører du kan møte resten av festivalen. Deltakelse forutsetter at søkeren er aktiv innenfor norsk musikkbransje. Deltakerne må selv dekke eventuell reise og opphold. Gjestene får delta på festivalens arrangementer. I tillegg tilrettelegger Ultima for møter og sosiale sammenkomster mellom gjestene, bransjeaktører og festivalartister gjennom hele festivalperioden.

Hva får du oppleve på Ultimas gjesteprogram?
Festivalens kunstneriske program er publisert på ultima.no. I tillegg til dette arrangerer vi en rekke seminarer, kunstnersamtaler og andre aktiviteter. Dette inkluderer blant annet:

15/9: Nettverksarrangement med showcase av norsk samtidsmusikk og lunsj

18/9: Seminar: På barnas premisser: Hvordan tilrettelegge musikkprosjekter for, med og av barn?

21/9: Symposium: Glitch Curation med bl.a. Sofie Ringstad, meLe yamomo & Irene Revell

22/9: Nettverkskaffe med de nordiske samtidsmusikkinitiativene STATUS og Northern Connection

Det fullstendige programmet for Ultima Context publiseres på ultima.no 10. august.


Når: 14.-23. september 2023

Aktivitetstype: Internasjonal nettverksbygging

Målgruppe: Internasjonal og norsk musikkbransje og presse, med hovedvekt på kunstmusikkfeltet

Søknadsfrist: 31. juli 2023

Søknadsskjema nederst på siden. Søkere som får plass på programmet får beskjed så snart søknadene er behandlet etter søknadsfristen.