PopUp Bodø – møt oss på Beddingen Kulturhus

Starter

Bodø, Norge

Musikkontoret

Music Norway tar med seg sine to rådgivere Jennifer Gunn og Karoline Røed Tønnesen til Bodø for å snakke om mulighetene innenfor norsk musikkeksport. Hvem er Music Norway, og hvordan kan vi hjelpe deg som ung bransjeaktør eller musiker til en videre karriere. Hvilken kompetanse sitter vi med, hvilke virkemidler har vi og hvor blir du kjent med de rette aktørene.

Denne gangen besøker vi Beddingen hos Kulturkollektivet Bodø, sammen med RYK. Her vil vi bli kjent med bransjeaktørene som holder til i Bodø og omegn.

Gode råd er gratis, møt våre rådgivere

Vi åpner for å møte bransjen lokalt og tilbyr PopUp kontor der du kan booke møter en til en med Jennifer eller Karoline.

Norsk musikkbransje i en verden med muligheter.

Til Åpent hus for musikkbransjen har RYK invitert Roza Taslimi og Karoline Røed Tønnesen fra Music Norway for å snakke om hva og hvem Music Norway er, og hvordan de kan hjelpe deg som ung bransjeaktør eller musiker til en videre karriere. Hvilken kompetanse sitter de med, hvilke virkemidler har de og hvor blir du kjent med de rette aktørene?

Jennifer Gunn har bakgrunn som manager i Made management i Bergen, nå har hun startet i jobben som rådgiver i Music Norway. Karoline er rådgiver norske nettverksarenaer og tilskudd, samt prosjektleder for event i Music Norway.