PopUp Trondheim - møt oss på Omstart

Starter
Fra  —  Til

Trondheim, Norge

Trondheim Calling
Omstart

Music Norway tar turen til Trondheim og deres "Omstart". En «bli kjent dag» på DIGS og Lokal Bar, hvor vi endelig skal få muligheten til å bli kjent med en ny generasjon med talent, og de skal få mulighet til å møte næringen som nå endelig trenger masse nye talenter til å fylle arbeidstokken og kulturprogrammene sine.

Norsk musikkbransje i en verden med muligheter.

Vi tar turen til Trondheim for å snakke om mulighetene innenfor norsk musikkeksport. Hvem er Music Norway, og hvordan kan vi hjelpe deg som ung bransjeaktør eller musiker til en videre karriere. Hvilken kompetanse sitter vi med, hvilke virkemidler har vi og hvor blir du kjent med de rette aktørene.

Fra Music Norway kommer Roza Taslimi og Kristiane Lunde. Roza startet i 2019 klubb og kunstkonseptet Sweetcheeksxyou, som i tillegg til musikk har et fokus på scenografi og videokunst. Hos Music Norway jobber hun med flere av våre ulike prosjekt og koordinerer Endringsagentene. Kristiane jobber i vår PR avdeling, hun har bachelor i Eiendomsmegling og Creative Industries Management fra BI, og er nettopp ferdig med Årsstudium i Music Business fra Fagskolen i Kristiania. Hør mer om deres vei inn i musikkbransjen.

"Omstart" arrangeres av Trondheim Calling. Bli med og bli kjent med musikkbransjen i Trondheim samt Roza og Kristiane fra Music Norway. Dagen foregår på DIGS (Mesh Trondheim) med spennende foredrag, samtaler, bedriftspresentasjoner og gratis lunsj. Praten fortsetter på Lokal på kvelden, hvor det også blir pizza og konserter med Døssi og Agabas (demoartister 2022).