Søk om delegatpass og reisetilskudd til Reeperbahn Festival!

Starter

Tyskland, Tyskland

Reeperbahn Festival
Reeperbahn Florian Trykowski
(foto: Florian Trykowski)

Reeperbahn i Hamburg er Tysklands største møteplass for musikkbransje og tiltrekker seg delegater fra hele verden. Årets festival og konferanse skjer hovedsakelig i fysisk form. Festivalen arrangeres 22. - 25. september.

Tyskland er et av Norges største eksportmarkeder for musikk og det er derfor viktig å kunne opprettholde tilstedeværelsen for å utvide og vedlikeholde bransjenettverk. Artister/utøvere og musikkselskaper fra musikkbransjen i Norge har hatt sterk tilstedeværelse på festivalen gjennom flere år.

Les mer om festival og konferanseprogrammet HER.

Søk om delegatpass og reisetilskudd

Via Music Norway kan du søke om delegatpass og reisetilskudd (4.000,- NOK Norge - Hamburg) til deltakelse på årets konferanse og festival.

Et delegatpass gir deg følgende:

  • Tilgang til hele konferanseprogrammet, som inkluderer seminarer, nettverksmuligheter og prisutdelinger
  • Tilgang til festivalprogrammet, som inkluderer konserter, showcaser, film, litteratur og kunstprogram
  • Tilgang til Reeperbahn Festival Lounge, inkludert delegat-bar
  • Tilgang til passordbeskyttet digital platform
  • Gratis lokal, offentlig transport til og fra festivalområdet
  • Deltakelse på JaJaJa Nordic Brunch (venue tba), torsdag 23. september. Her møter du teamet bak JaJaJa Berlin showcasene og andre nordiske delegater.

Slik søker du:

Musikkbransjeaktører i Norge kan søke om delegatpass og reisetilskudd (4.000,- NOK for reise fra Norge). Kun 1 pass per søkende selskap. Søknadsskjema finner du nederst på siden. Søknadsfristen er nå desverre utgått

Artister som skal spille showcase kan søke om reisetilskudd via Reisetilskuddsordningen til Music Norway her innen fristen 1. september. Fristen er utgått.

VIKTIG INFORMASJON:

Music Norway oppfordrer alle til å følge UD’s reiseråd og forutsetter at tilskuddsmottakere seg godt inn i inn- og utreiseråd både i landet en reiser fra og til. Mottakere av reisetilskudd er selv ansvarlige for å følge gjeldende råd og regler til en hver tid og det oppfordres til å kjøpe reisebilletter med endringsmulighet.

Tyskland er på publiseringsdagen av denne artikkelen rødt område med stigende smittekurve.