Søknadsfrist: bransjetilskudd til Eurosonic

Starter

Groeningen, Nederland

Eurosonic2017

19.– 22. januar 2022 er det igjen klart for Eurosonic Noorderslag i Groningen, Nederland, den aller viktigste møteplassen for live-bransjen i Europa. Søk om tilskudd innen 17. november 2021.

Showcasefestivalen består av paneler, nettverksarrangement og selvfølgelig konserter, og Music Norway ønsker å legge til rette for at profesjonelle norske bransjeaktører er tilstede på denne viktige arenaen.

Eurosonic har en imponerende merittliste over nye acts de har hjulpet med å slå igjennom på den internasjonale livemusikkscenen. Showcase-arrangementet har kickstartet den internasjonale karrieren til artister som Girl in Red, Shame, Her, Alma, Roosevelt, Aurora, Dua Lipa og mange flere. Dette er både blitt gjort ved å tilby de en scene under Eurosonic, men også ved å støtte dem i etterkant gjennom deres European Talent Exchange Program (ETEP).

Søk reisetilskudd og delegatpass innen 17. november

På Eurosonic møter du hovedsakelig agenter og bookere fra hele Europa og USA. Vi råder derfor spesielt management og agenter som jobber mot et internasjonalt marked å være med. Music Norway vil, sammen med NEMAA, velge hvilke aktører som får tilskudd.

Music Norway tilbyr, i et begrenset antall, reisetilskudd til norske bransje delegater.

Du kan søke på inntil kr. 4000,- for tilskudd til reise/opphold, samt delegatpass.

OBS! Hotell og reise må ordnes selv, det anbefales å være tidlig ute med å bestille hotell.

For å kvalifisere for tilskudd er det en forutsetning at du jobber på et profesjonelt nivå med eksport av norsk musikk og at selskapet driver næringsvirksomheten i og fra Norge.

Agenter og management, samt aktører med artister på det offisielle programmet vil bli prioritert ved tildeling.