Søknadsfrist: Trade mission til Seoul

Starter

Seoul, Sør-Korea

Yu kato q9r Swpv5m Fk unsplash
Illustrasjonsbilde fra Seoul. (Foto: Yu Kato, Unsplash)

Har du planer om å jobbe i og med musikkmarkedet i Sør-Korea? Bli med på trade mission til Seoul 23. – 27. september, i regi av Music Norway og de nordiske eksportkontorene i NOMEX.

Søknadsfrist er 13.juni og søknadsskjema finner du nederst i artikkelen.

Sør Korea er et innflytelsesrikt musikkmarked som eksporterer sin musikk i stor skala globalt. Produksjonsnivået er høyt og fandom-industrien stor. Både streamingtallene og konsertmarkedet er i stor vekst, og flere musikkaktører fra Norge og Norden har klart å få godt fotfeste i markedet.

Fra 23. – 27. september arrangerer Music Norway, i samarbeid de andre nordiske eksportkontorene i NOMEX, et trade mission til Sør-Korea. Innholdet i programmet vil være spesielt rettet mot selskaper som jobber med låtproduksjon og låtskriversamarbeid mot sør-koreanske artister. Dette vil for eksempel være forlag, plateselskap og managere som representerer låtskrivere/produsenter.

Det blir satt sammen en delegasjon fra alle de nordiske landene hvor man får mulighet for å knytte nettverk direkte med sør-koreansk bransje, samt få særdeles viktig innsikt i et av verdens største og mest spennende musikkmarked. Programmet vil inkludere bedriftsbesøk, Q&A, konferanser og en mottakelse hvor sør-koreansk bransje inviteres. Deltakerne vil også få være med på MU:CON, Sør-Koreas største internasjonale musikk-konferanse.

Delegasjonen som var med i fjor knyttet kontakter med selskaper som Hybe, SM Entertainment, Cube Entertainment, Warner, Kreation, JYP med flere.

Fakta/målgruppe

Når: 23. – 27. september. Ankomst Seoul 22. september.

Aktivitetstype: Markedsinnsikt og internasjonal nettverksbygging.

Sjanger: Hovedvekt innenfor populærmusikkfeltet.

Søknadsfrist: 13. juni.

Dette inkluderes i tilbudet:

Et skreddersydd program med B2B, panelsamtaler, presentasjoner, firmabesøk, markedsveiledning og nettverksarrangement. Inkluderer lokal transport.

Reisetilskudd på 12 000 NOK.

Akkreditering til bransje- og showcasefestivalen MU:CON.

Hvem kan melde seg på?

Musikkselskap som er registret i og har sitt hovedvirke ut fra Norge. Da det er begrenset med plasser vil det kun være mulig at én person per selskap søker. Selskap som kan vise til konkret etterspørsel fra lokal bransje, eller som har konkrete markedsplaner for Sør-Korea vil bli prioritert.

Det stilles krav til at du opererer som en profesjonell aktør innen norsk musikkeksport og at du forvalter andres rettigheter.

Hvordan melde meg på?

Søknadsskjema finner du nederst på siden. Fristen er 13. juni. Søknadene vil bli vurdert av et utvalg og behandlingstiden er rundt to uker fra søknadsfrist.

Det er begrenset med plasser og kun profesjonelle selskap med en representant kan delta. Reisetilskuddet fordrer deltakelse i hele det NOMEX-programmet.

  • NOMEX er et samarbeid mellom musikkeksportkontorene i Norden. Delegasjonen til Sør-Korea ledes av Export Music Sweden. Trade mission gjennomføres med tilskudd fra Kultur- og likestillingsdepartementet og Utenriksdepartementet.