Trade Mission Seoul

Starter  — Slutter

Seoul, Sør-Korea

Har du planer om å jobbe i og med musikkmarkedet i Sør-Korea? Bli med på trade mission!

Sør Korea er et innflytelsesrikt musikkmarked som eksporterer sin musikk i stor skala globalt. Produksjonsnivået er høyt og fandom-industrien stor. Både streamingtallene og konsertmarkedet er i stor vekst, og flere musikkaktører fra Norge og Norden har klart å få godt fotfeste i markedet.

Fra 23. – 27. september arrangerer Music Norway, i samarbeid de andre nordiske eksportkontorene i NOMEX, et trade mission til Sør-Korea. Innholdet i programmet vil være spesielt rettet mot selskaper som jobber med låtproduksjon og låtskriversamarbeid mot sør-koreanske artister. Dette vil for eksempel være forlag, plateselskap og managere som representerer låtskrivere/produsenter.

Det blir satt sammen en delegasjon fra alle de nordiske landene hvor man får mulighet for å knytte nettverk direkte med sør-koreansk bransje, samt få særdeles viktig markedsinnsikt i et av verdens største musikkmarked. Programmet vil inkludere bedriftsbesøk, Q&A, konferanser og en mottakelse hvor sør-koreansk bransje inviteres. Deltakerne vil også få være med på MU:CON, Sør-Koreas største internasjonale musikk-konferanse.

Delegasjonen som var med i fjor knyttet kontakter med selskaper som Hybe, SM Entertainment, Cube Entertainment, Warner, Kreation, JYP med flere.