Spot festival 2024

Starter  —  Slutter

Aarhus, Danmark

Spot2024
https://spotfestival.dk

SPOT er en internasjonalt anerkjent showcase festival som viser fram og skaper en plattform for de nyeste trendene innen dansk og nordisk musikk. 2024 markerer den 29. utgaven av festivalen.

Gjennom årene har flere norske artister stått på scenen under Spot. Konferansen samler nordiske og internasjonale bransjedelegater. På festivalen kan du se over 200 artister fordelt på 24 venues. Første norske artist booket til Spot 2024 er Rambow.

SPOT+ er nettverks- og konferansedelen av SPOT Festival – det årlige møtestedet for bransjefolk fra den danske og internasjonale musikkbransjen. SPOT+ produseres av Promus og SPOT Festival med mål om å skape det perfekte møtestedet for musikkbransjen gjennom en konferanse med seminarer, panelsamtaler, presentasjoner, workshops og nettverksmuligheter.

Radisson BLU-hotellet i Aarhus er møtestedet der du får muligheten til å møte nye og gamle partnere, få ny innsikt, styrke forretningsforholdene dine og utvide nettverket ditt.

Årets temaer inkluderer streaming, kunstig intelligens, mental helse i musikkbransjen, musikkeksport, synch, publishing, livebransjen i Danmark, og mye mer. Alt dette vil bli presentert og diskutert av kunnskapsrike og kompetente bransjefolk fra både nasjonale og internasjonale perspektiver.

Rambow NO 0 large
Rambow er første norske artist booket til Spot 2024. Rambow er et ungt multitalent med en fremtredende personlighet som skinner gjennom i alle prosjektene han er involvert i. Rambow, også kjent som Simon Negash, fikk anerkjennelse i 2018 som skuespiller med hovedrollen i NRK-serien 'Rektors kontor.' I 2020 startet han sin musikkarriere og ga ut sin aller første singel, 'Bentley.' Både som skuespiller og artist har Rambow allerede bygget opp en solid fanbase i en alder av 19 år. Med bare fire singler utgitt i 2020, ble Rambow kåret til 'Årets Urørt' av NRK P3 i 2021. Samme år ble han sett opptre på P3 Gull, og i 2023 ble han nominert til 'Årets gjennombrudd' på P3 Gull.

Hvem passer Spot for?

  • Arenaen passer hovedsaklig for deg som jobber innen populærmusikkfeltet, men også andre sjangre er representert.
  • Du ønsker å bygge et bedre nettverk i Danmark og bli oppdatert på den danske musikkbransjen, samt å bli bedre kjent med internasjonal bransje.
  • Arenaen er relativt liten og intim så det er lett å orientere seg og komme i kontakt med de du ønsker å treffe.

Priser

  • Music Norway er ikke ansvarlig for innhold eller avvikling av Spot, men kun en videreformidler av mulighet for deltakelse.