Vi søker kommunikasjons-rådgiver med vekt på innholds-produksjon

Starter

Oslo

Microsoft Teams image (*antar er klarert)

Liker du å formidle suksesshistorier, og er du flink til å lage innhold som engasjerer? Vil du jobbe med å utvikle små og store kampanjer og være tett på det norske musikkfeltet? Music Norway søker kommunikasjonsrådgiver med vekt på innholdsproduksjon til en full, fast stilling.

Music Norway ønsker å ansette personer som bidrar til utvikling av mangfold hos oss. Vi ønsker å øke mangfold av innsikt, kunnskap, perspektiv og erfaringer for å bidra til et mer mangfoldig musikkliv. Vi vil tilrettelegge for medarbeidere som har behov for det.

Som kommunikasjonsrådgiver i Music Norway vil du få jobbe med et bredt spekter av innhold og prosjekter, både strategisk og operativt. Du vil jobbe i team internt og være en ressurs for hele organisasjonen, samtidig som du vil ha en stor kontaktflate med aktører i musikkfeltet og øvrige samarbeidspartnere. Du vil være til stede på arrangementer, bransjevents og nettverksfestivaler både i Norge og utenlands, så du må like tanken på litt reising. Du må også forvente noe arbeid ut over normal arbeidstid.

Les mer og søk på stillingen HER